KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, May 1, 2012

Nak duit lebih, tapi MALAS.. ea?

Assalamualaikum.. Halo readers! Have you had your SHAKE today??

Situasi yang biasa berlaku : "hai, macam mana saya nak dapat side income 500-1000 sebulan ea? kena jual menjual kea? kena promote kea? modal banyak kea? malas laa.. saya tak reti laa semua tu, tapi saya yang dapat side income yang awak cakap tu..."

Situasi aku: hantuk kepala laju2 kat dinding.. +_=!!

Adeh~ ingat ni SKIM CEPAT KAYA kea apa? lalalalalalala~ Kalau nak dapat income lebih, tapi MALAS maw buat kerja., macam mana tuh? sama jugak, kalau lapar, tapi MALAS nak bukak mulut makan, agak2 KENYANG tak? muahahahaa :D

Alhamdulillah... orang kata, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari, tapi, kalau musuh datang, cepat-cepat kita lari.. bhahaaaa :D Aku pun tak sangka, every month dapat side income yang sangat best walaupun tak luar biasa lagi.. (kalau luar biasa tu, 10k permonth.. boleh tak? eaaa...)

Yes! semua ini berlaku dengan kuasa Allah.. dan,, AMAZING PRODUCTS!! yes.. produk yang sangat2 work.. testimoni berlambak2.. cakap nak testimoni apa? semua ada.. SO? sebab tu laa aku tak ragu2 dengan apa yang aku buat sekarang....

Korang tak suka jual menjual? ok, kalau tak suka jual menjual., apa yang korang nak buat? labur duit pastu harapkan duit tu beranak pinak berpinak2?? maaf.. anda SALAH. :) kami personal wellness coach, bantu orang untuk jadi sihat.. dengan nutrisi yang luarbiasa hebat.. nutrisi itu adalah produk.. macam mana cara nak dapatkan nutrisi tu? itulah namanya 'jual produk' yang anda cakap tu.. ok?

Korang nak duit lebih, tapi tak mahu keluar modal? Alaaa.. kacang jea tu.. AIR LIUR kan ada.. so, gunakan sebaik2nya... promote kaw2.. share testimoni bagai nak rak! sampai tak tidur malam korang share kat semua orang.. senang kan?

korang tak reti cakap dengan orang? tipulah.. habis tu selama ni cakap dengan apa? DINDING? kihkihkih..

MALAS? haaa..tang ni aku tak dapat nak tolong.. carila ubat rajin tu.. kasi ubah sikit kemalasan tu.. OK! :) bila dah rasa rajin tu.. cepat2 cari aku.. muahahaha :D

*sesapa yang serius nak earn extra income 300-500 sebulan, bagitau jea aku yea.. nanti aku bagitau macam mana caranya*

Papai!!