KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, September 21, 2012

Review 1: DIY Save The Date :D

Assalamualaikum... Halo readers!!! Have your had your SHAKE today???


***** Raikan Cinta *****

SAVE THE DATE YEAH! :)




Malam ni rasa macam tak de kerja pulak *padahal kerja belambak*, tetiba rasa macam *tergedik* nak edit gambar. hikhik. Maka, terciptalah gambar macam diatas ni.. wink2!

Akhirnya, aku reveal jugak my big day date!. wink2!

Buat semua rakan-rakan, readers, followers, silent readers, coache2 yang dah turun berat, naik berat, family herbalife, rakan fb, guru-guru..ahh..semuaaaalah!.. Tak kira dimana jua anda berada.. Anda dijemput hadir ke majlis kami....

InsyaAllah, FORMAL INVITATION akan menyusul kemudian.. :D

Terima kasih.. Semoga semuanya berjalan dengan baik dan mendapat keberkatan ILAHI.. :D


Friday, September 7, 2012