KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, June 21, 2015

FOOD DELIVERY: ORDER JER BRO!!!! | RESTORAN MELUR THAI

Assalamualaikum... 

Hari ni saje nak try FOOD DELIVERY by RESTORAN MELUR THAI Alam Damai. kihkihkih. So, of course le dapur rumah iols tak berasaapp. haha. eh? macam laaa selalu berasap kan!!!. kahkahkah 

Hari tu kitaorang pernah try makan NASI KERABU kat restoran nih. Pergh! serius aku suka. Sebab? sebab ada kuah tumis ala2 kelate gitu!! jarang nak jumpa nasi macam tu kat KL nih!. hehe. 

So, bila suami aku whatsaap gambar banner yang dia snap tepi jalan ni, terus rasa nak makan SIAKAP STEAM LIMAU. fuhh. fuhhh. melelehhh ayaq liurrr.



Tak sangka pulak ada food delivery macam ni haa. order je bro! terus sampai muka pintu rumah. hehehe. Menu hari ni simple je. sesimple taip2 whatsaap pastu send dekat bro tu untuk order. haha. simple kan?



Menu kami hari ni *nasi masak sendiri. hahaha*

IKAN SIAKAP STIM LIMAU 
SAYUR CAMPUR SUP 
SAYUR HALIA 
total semua: RM48.50 

Korang.. kalau malas macam aku ni haa. boleh leee try food delivery dengan restoran melur thai ni. InshaAllah puas hati. hehe. 

Okeh. dah siap submit order. so. boleh le RILEKS2 GOYANG KAKI DEPAN TV. TUNGGU KUL 6.30 MAKANAN UNTUK BERBUKA SAMPAI DEPAN RUMAH! .HAHAHAH. gittew!!! 

FACEBOOK RESTORAN: RESTORAN MELUR THAI 

TQ FOR READING!! K BAI~ 



NANO LIGHTENER CREAM | Krim UNIK tanpa kimia

Assalamualaikum... 

Produk terbaru dari DIAN LEGACY!!! 

Di rumus khassss untuk masalah seperti!!






KETIAK HITAM BERKERAK 
MISS.V BERKARAT 
LUTUT HITAM 
SIKU HITAM 
TENGKUK HITAM BERDAKI SANA SINI 


Wowww!!!! KRIM PERTAMA DI MALAYSIA. SANGAT UNIK! 

kenapa aku cakap unik? sebab krim ni kena letak dalam peti ais. hahah. tempat simpan dia dalam peti ais. bukan bawah katil. mihmihmih. 

Tadaaaaa!!!! NANO LIGHTENER CREAM by DIANZ LEGACY


  






[KESAN SEAWAL 7 HARI]


LIGHTENER CREAM BY DIANZ - keistimewaan produk

- cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lbeh cepat krim bertukar warna - selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan - sebelum cream bertukar kehitaman ( natural based memang mcm ni )
- memutihkan masalah utama wanita
- sesuai utk smua peringkat umur
- kkm approved
- 2kali sehari selepas mandi
- di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut ( tidak di galakan area dada ) - cream berwarna light purple
- tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )
- tak perlu di bilas ..
- boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini 


=====================


CARA GUNA
sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas



HARGA??? 
 RM35 Sahaja!!! 

TESTIMONI-TESTIMONI PRODUK:













UNTUK TEMPAHAN: 
019.3190117 

DETAILS BERKAITAN PRODUK: 
APA ITU NANO LIGHTENER?

FACEBOOK: 

TQ for reading!! k Bai!


Wednesday, June 17, 2015

Salam Ramadhan! SELAMAT BERPUASA SEMUA :)

Assalamualaikum...

Selamat menunaikan ibadah puasa di sepanjang bulan Ramadhan al-Mubarak ini.

Semoga Allah memberkati segala amal ibadah kita. Amin.