KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, October 11, 2015

KETIAK HITAM dah SEMAKIN CERAH!!!

Assalamualaikum... 

WOW!! testimoni panas2 dari oven. heheehe. KETIAK yang berdaki hitam legam dah semakin cerah!!!!



customer ni baru pakai SEBOTOL NANO (10g). kalau konsisten pakai lagi botol kedua.. camano le rupanya yeaaa. hihi. 

hai korang. tak kan tengok je.. tak nak ke ketiak yang cerah sekata dengan warna kulit?? Kalau ada masalah hitam2 di leher. buku lali. siku. punn boleh guna nano ni taw! hasilnya InshaAllah puas hati!! :) 

019.3190117 

TQ for reading! kbai~ 





Tuesday, October 6, 2015

Kulit melecur terkena SERANGGA CHARLIE???

Assalamualaikum... 

Kenal charlie? kalau google pasal charlie ni, bersepah orang duk update. paling aku seram bila tengok kesan2 gigitan charlie ni. auwww.. malas aku nak ulas pasal charlie ni. korang gugel le ye. ekekeke. 

apa yang aku nak SHARE dengan koranggg .............................................................. 

Terbaru!!!. kami dapat feedback dari customer yang menggunakan SAKURA MASK seqy beauty untuk disapu kat kulit dek kerana gigitan charlie ni. 3 HARI PAKAI SAKURA MASK. Alhamdulillah kulit terus kering. dan sekarang dalam pemulihan untuk hilangkan parut je.



WOW! nampak tak hebatnya sakura mask disitu? PELBAGAI guna. 

SAKURA MASK sekarang dah tak keluar botol 50g taw. sekarang hanya 30g jer. dengan harga RM80. details pasal produk? -> sakura mask 

NAK CUBA? korang boleh terjah page kami atau bole terus kontek kami yea!! hehe 

0193190117 

Tq for reading! k bai~