KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, February 3, 2014

Testimoni Kaylena Beaute' by Our Founder: LEUNIEY NATASHA

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 


UPDATE: KAYLENA BEAUTE' 





"Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' Leuniey, Skin leuniey mmg dah okay, tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering, kusam, pimples kecik2 kat dahi, tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare. 

Alhamdulillah takdelah terok sgt perubahan hormon tu, selepas 5bulan preggy leuniey try sample skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri, so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah, alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. 

Now dah ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka. Alhamdulillah." -credit to Instagram Leuniey Natasha 


**Jom order Natural Skincare Kaylena Beaute'**



Uolls boleh PM terus ke 0193190117 

Facebook:

TQ for reading!! k bai~





29 comments:

Normi Nieza said...

good sharing..:)

❤Kamsiah❤ said...

comel...tp sejak masuk blog Nina ni baru perasan isteri apek ni ada produk sendiri..

Dzureen Darwis said...

oh dah jadi founder cosmetic produk rupanya

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni! msti bagus produk ni yer !

Zuraidah Butang said...

kawan sy pun jual ni..ok ke?

Kakzakie said...

Dah cantik bertambah cantik..

Qaseh Wee said...

sdg timbang tara nih ...

Nurul Aini said...

Famous juga ye produk ini. Tapi saya je yang baru kenal..hehe.

BUNDA a.k.a KN said...

nanti comel macam leuniey jugak...hehe

Yumida Huda said...

leuniey mmg cantik kulitnya
berseri2 gitu

Tihara said...

comel kan liuneiy :)

azizah :) said...

cantik jadinya leuniey ni.. macam best je try

::EIDA:: said...

eh eh Nina jadik dealer ke? dulu ida pakai ni. tpi lepas susah nak dapat, ida tukar skin care daaa.. huhhuhu

Eza Boom Boom said...

cantiknya kulit diaaa..

nak try gak la nanti.. heee.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Cho Zila said...

oo produk baru lagini... kalau ok bolehler mencubakan.. ni wife penjaga goltu ker???

merahitujambu said...

rm bapa dear..sy pregy jadi boleh pakai bila?

izan mama mia said...

isteri apex ni mmg dh sedia comey

::NureeN:: said...

hehe...
bab nak pakai2 mcm ni la nureen fail sbb malas hahaa

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis NinaAz..

oo..baru tau dia ada produk sendiri,,
tuan empunya badan pun mmg dah comel

eima said...

baru tau .. bgs la hang ni semua bisnes ... menda yg baik mesti share ye dak

Khai♥Rin : anies said...

da la cantik pakai produk cm ni lagi bertambah cantik

Cinta hazanis said...

kulit luni mmg cntik. selalu ternampak dia masa keje dekat watsons.:)

Erin - Ibu Qistina + Qaisara + Qamilia said...

Tetiba mcm nak try pulak produk yg Leuniey ni jual...
Nampak menarik! :)

Deqla Manjew said...

mmg flawless jer..comel bini apek nih.. :)

"bella Chentaku" said...

Mhl x satu set tu. Ok x utk muke berjerawat?

Amanina Mads said...

macam comel je.. hehe. nina pakai ok x produk ni? sbb nina takut nk cuba produk baru. bini apek mememy comey kan :) anak dia pun cute mcm mak dia.

QasehnyaRania said...

makin gebus le nanti :-)
tp kulit leuniey mmg flawless kan

nik ros said...

leuniey dah ada produk sendiri. tgk testimoni kat intagram dia. mmg nampak la perubahan