KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, February 28, 2013

30-Minute Cardio - Workout

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Morning kawan2!!!! Misi diteruskan lagi! DAY-11. Selasa lepas, aku jumpa satu video workout yang baru. dah boring seminggu lebih buat step sama. aku carik semula dekat youtube step yang lain. step yang laaagi best, yang lebih membakar kalori dan lemak2 yang banyak menempel kat badan aku nih. last2! aku JATUH CINTA dengan video nih.. muehehehe.. Hari ni hari ke-3 aku follow video nih.. best2! lebih banyak peluh keluar, aku rasa.... LEBIH SEGAR BUGAR!! yahoooooo!!! 


70% DIET, 30% SENAMAN. OK! Ingat tueeee... senaman 30% jea... ko bersenamlah sampai pengsan sekalipun, kalau makan tak jaga.. hahaha. babai jea lah!!! huehuehue. Jangan jadik macam aku dulu2, JOGGING kemain satu ladang kelapa sawit, dua kali pusing, lepas jogging singgah kedai mamak. kalau minum air suam jea tak pe, nih siap.. MAMAK! ROTI CANAI SATU. ROTI BOM SATU.. nahh.. hambekkk.. jogging lah ssangat!~ hahaha

Jom kawan2.. FIT2 together2.. hehehe.. Jaga kesihatan KITA, kalau kita tak jaga, SAPA LAGI??

TQ for reading! k bai!~


14 comments:

Masya said...

mestilah bersemangat nak kuruskan.... tosei okk kot kan.. hahahaha

Cik Embun said...

alamak space dkt bilik tak muat nak bjoget.. =)

MaMa Rey said...

semangat mau kuruskan badan skrg..berat bdn mula naik..tula asyik sumbat makanan ja dlm mulut ni huhu

Aien said...

hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

http://kucingsenyap.blogspot.com/

blog usang said...

kaedah melansing tubuh yg efektif..

lieyalatif said...

akak pun exercise ikut video2 kat youtube...mcm2 ade kan....akak suke buat zumba, tabata ngan jillian micheal 30 days shred....mmg berpeluh2 laaaaa...semput pun yeak jugak almaklumla dah tue ekeekekekekekek

nea lopah said...

menarik step ni. hehehe

n 0 e s u h a i m i said...

wahhh bagus nyer...noe klu buat...hangat2 taik tucen jer.. :)

nik ros said...

bersemangat ni. sis selalu tak menjadi.selalu bertahan sampai 1 hari jea..hehe

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat. kalu sudi nnt follow me back eh.. maceh...:p

are_lin@yu said...

jom senaman..mcm best..hihi

Cho Zila said...

jom.. jom.. akakpin tengah seronok sesangat nak berexerciser....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah menarik ni..^^

Anonymous said...

I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or
did you hire someone to do it for you? Plz respond as I'm looking to
design my own blog and would like to find out where u got
this from. cheers

Look at my page: bpi sports 1.m.r. vortex fruit punch 150 grams to