KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, February 19, 2013

Happy Anniversary my family ♥28♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Teringat kenangan tahun lepas. 18 februari 2012. Arwah abah call aku... masa tu aku baru lepas habis training herbalife kat the mines. Arwah abah cakap : "Long, hari ni ulangtahun abah dan ma yang ke-27. Doakan abah dan ma deh.." Aku sangat2 excited time tu. Masa tu abang yang drive keta. Aku excited tepuk3 tangan.. gelak2. Cakap kat arwah abah : "waaaaaa... hihihi.. hepi anniversary bahhhh.. semoga abah ngn ma panjang umor murah rezeki dehhhh" pastu pebenda lagi kami borak aku dah lupaaa. 

Bila aku ingat balik... aku tak pernah tahu tarikh perkahwinan abah dan ma. Seingat aku jugak. Selama hidup aku sebelum ni, kami hanya celebrate birthday tiap family dan juga celebrate hari ibu dan bapa. Tak de laaa celebrate beria. Juz beli kek jeaa. Makan sama2. Itulah kali pertama arwah abah bagitau aku anniversary mereka. Tak sangka itu jugak kali terakhir.... 

Tahun lepas buat pertama kalinya aku beli kek untuk anniversary abah dan ma.. 


Semalam. 18 februari 2013, dah setahun kenangan tu berlalu.. genap 28 tahun ulangtahun perkahwinan ma & abah.. semoga cinta mereka bersatu di syurga.. kasih sayang ma pada arwah abah, dan kasih sayang arwah abah pada ma.. setia hingga hujung nyawa.. 

Al fatihah buat arwah abah. Azahar. We ♥ and miss you toooooo much. 

Tq for reading. K bai!



13 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy Anniversary buat Family nina..

Al-Fatihah buat arwah abah Nina..

wawa syaida said...

al fatihah utk arwah abah Nina

hope nina & family bahagia selalu

izman said...

al fatihah utk arwah.

salah singgah.

Tengku Fauziana said...

Assalam...salam kenal gak ye...
i folow...

nik ros said...

Happy Anniversary untuk family yea
dan
Al-Fatihah buat arwah abah.moga arwah tenang kat sna

sis pun tak pernah sambut anniversary mak dan ayah ni. tapi tahu la bila tarikh nya.tteiba rasa mcm tahun ni nak sambut lak sebab genap 30thn diorg bersama

Masya said...

moga jodoh ma & abah hingga kesyurga yer.. moga meeka diberi kesihatan yg baik...

Masya said...

opss.. maaf terklik awal, al-fatihah buat arwah abah..

MaMa Rey said...

al-fatihah buat arwah..

Nizam Ijam said...

semoga berbahagia selalu :)



jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D

Nizam Ijam said...

semoga berbahagia selalu :)


jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D

Mrs Velentine said...

happy annivesary buat u family

nea lopah said...

happy anniversary.. al fatihah bt arwah ayah. semoga d cucuri rahmat.

QasehnyaRania said...

al-fatihah buat arwah abah nina