KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, February 9, 2013

Bbq ♥ Birthday party

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???  

Alhamdulillah. Hari ni dah sampai kelantan. Dapat jumpa mama. Dapat cium tangan mama. Alhamdulillah. Korang bercuti kat mana?? Aku kat kampung jeaaaa. Hikhik. 

Esok ada buat majlis arwah 40 hari kat rumah aku, ada buat maulud, ada jugak majlis pertunangan adik perempuan aku. Kalau arwah abah ada, dia tentu gembira. Nak dapat sorang lagi menantu tahun ni. Arwah abah ada pesan dulu, kalau dia dah tak de sekalipun, ikatlah dengan majlis nie, sebab dah lama pihak lelaki tunggu. Akhirnya, esok adalah harinya. 

Malam ni aku ada plan nak makan kek sama2 family sempena hari lahir abang yang ke26. Family pulak riuh sakan nak buat bbq landak dan rusa yang abang bawak balik dari sarawak. So, kami sama2 raikan hari lahir abang yang lepas (4.2.13). Makan kek, bbq bagai. 

Tak sangka dapat nyanyi lagu *happy birthday* untuk abang sama3 dengan family. Hikhik. 

Happy birthday abe long!! Welcome to our family. Hihi ♥



♡bbq time..♡ 





Daging landak & rusa yang siap di BBQ


simple present for him. Love box coklat from diya coklat. Tq kak. Coklat cantik dan sedap 



Hepi birthday kio!!! Btw, i loike daging rusa. Lagi best dari landak. Haha

k bai




No comments: