KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, May 2, 2013

Giveaway #1: Result gempaq baik punyer

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hai.hai.hai! Berdebar tak? hahaha. 

First! Aku nak ucap terima kasih buat blogger2 yang sudi support GA pertama aku nih. serius! happy sangat2. auwwwww. sampai tak lena tido semalam sebab tak sabar nak tahu sape yang dapat ole-ole ni. 

Kedua, maaf yea kawan2. sebab aku tak dapat nak bagi kat semua 77 orang yang join GA aku nih. Hanya 9 orang jea yang ada luck disitu.  Tapi, seyes aku macam sedih sikit. sedih + terharu. Sambil cabut undi, sambil kesat air mata. macam tak sampai hati nak cabut satu2, kan bagus kalau boleh bagi semua. wawawa... 

So, aku tahu, korang bukak entri ni semata-mata nak tahu siapakah yang bertuah ituu kan.. bukan nak baca pasal bebelan aku nih. hahaha... jom jom. aku umumkan yea... jeng.jeng.jeng... 

Untuk ole-ole yang pertama, akan menjadi milikkkkkkkkkkk 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ole-ole yang kedua, akan menjadi milikkkkkkkkkkk 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ole-ole yang ketiga akan dimilik olehhhhhhhhhhhh
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Ole-ole keempat 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


ole-ole kelima
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


ole-ole keenam 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


ole-ole ketujuh
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


ole-ole kelapan
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Penerima ole-ole yang terakhir adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



YAHOOOOOO!!! Tahniah kepada semua................ (^_^) suka tak? suka tak? Bagi kawan2 yang kurang bernasib baik, cuba lagi dilain waktu yea. ahaks! boleh ke SINI untuk melihat ole-ole yang bakal menjadi milik anda yea... :)

So, untuk proses penghantaran, hantarkan NAMA PENUH + ALAMAT + NO. TELEFON + URL BLOG ke amalina_se@yahoo.com.my. Secepat yang mungkin. Esok aku ada nak ke pejabat pos, nak pos kertas Undi aku. Alhamdulillah, aku dah laksanakan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia. hoorey!, so, boleh laa aku kirim ole2 uolls kat abang posmen yea! hikhik 

Akhir kata penutup bicara. TAHNIAH sekali lagi, dan jumpa lagi dalam GIVEAWAY YANG SETERUSNYAAAAA.... hehehe. k bai!




32 comments:

Izyan Hamizah said...

Salam wbt..

wah, xsangka menang.. hehe. br bce blog.. jap2 nnt sy email =D

Selvia Sari said...

Alhamdulillah, tak sangka menang :)
Sudah saya e-mail. Cek ya, kak...

NinaAz said...

hehehe. tahniah yea!!! nina dah bungkus siap dah. esok kirim kat abang posmen yea!

Aida.Ohno said...

waaa.sikit je lagi nak menang.saya nampak saya punya no 52.hoho.takde rezeki nak menang kali ni.congrats yang menang! :D

mama tisya said...

tahniah utk smua pemenang

Anonymous said...

buying cialis in saudi arabia
[url=http://genericcialisusa.net/#sdanishninaaz.blogspot.ru]generic cialis[/url]
cialis commercial actors list

Mas Zull said...

assalamualaikum nina...tahniah2 pada yg berjaya...:)

Asyik Izas said...

Tahniah utk semua pemenang...:)

cha said...

tahniah semua :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

weee..tak sangka nama menyangkut juga...Alhamdulillah..suka²..TQ Nina.. :)

wawa syaida said...

tahniah kat semua yang bertuah! :D

Kesuma Angsana said...

tahniah pada semua... nanti KA email address & details ye !

n O e s u h a i m i said...

tahniah pada pemenang...

nea lopah said...

tahniah semua...anda betul2 bertuah!!

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... tahniah kepada yang berjaya !

Nieda ramly said...

gedebak gedwbuk tengok keputusan...
tapi tak menang huhuhuhu
tak pa tak pa lain kali kalau ada rezeki

Suria Lekatlekitgurl said...

tahniah pada semua yg menang juga yg join :D

Amanina Mads said...

tahniah kpd semua pemenang.. hihi

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH TAHNIAH

Deqla Manjew said...

wahh bestnye dorang.. ramai pemenang yg deqla kenal..hihi..tahniah buat smua... xde rezeki deqla la kali ni..huhu...

Mrs Velentine said...

Salam dear soory kak mv tak sihat boleh tak kalau bagi detals kat sini,,,suzyanna yap,pejabat setiausaha persekutuan sabah aras 7 blok A kpkps jln ums 88450 kota kinabalu sabah..0168040362..msvelentine.blogspot.com

MaMa Rey said...

tahniah kpd semua pemenang ya..:)

Kesuma Angsana said...

x sbar tunggu adiah ni hehehe

Miss Zahirah said...

tahniah kpd pemenang...
xde rezeki nk menang... huhuhu

Annyss Aleeya said...

tahniah buat pemenang yer. :)

Zura Lee said...

Tahniah semua pemenang.... Hadiah pn best...

mawar berduri said...

saya no.8..hehe

Yumida Huda said...

alhamdulillah..thanks bebyk ye sis...hepiiiii

wah...so gojes hadiah sis...sy mmg gilakan fm ni..x sabar nk lekat kat peti ais..cantik cantik cantik!

sorry..lambat melapor diri..hari tu nak jengah ke sini..lupa url blog sis...baru kesampaian..makasih ye inform kat blog...

nik ros said...

tahniah pada yg bertuahhh :)

Remy hazza said...

tahniah buat semua yg berjaya.......best nyer....

jaakechik said...

tahniah pada mereka yg menang...hrmmm bertuah mereka!

Selvia Sari said...

Maaf terlambar kabari, gift sudah saya terima :) Apabila sempat, saya akan posting gambar giftnya juga. Terimakasih banyak. Giftnya comel ;)