KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, May 2, 2013

TEASER.... Pemenang Giveaway #1

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Haha. ngada2 sungguh aku ni kannnn.... nak berteaser2 la pulakkk.
Berdebor pulak nak pilih pemenang, tak sangka peserta seramai 77 orang. huuuuuu

Sabar yea kawan-kawan. Janji Mesti Di tepati. hari ni jugak aku update yea. Pagi-pagi ni aku bagi teaser dulu. 
Tak de bekas yang comel2. Guna bekas yoghurt pun jadilah. janji boleh SHAKE2. ahaks!

Pagi ni aku nak kena workout dulu, nak keluarkan sikit peluh2 ni, baru rasa bersemangat nak pergi kerja. lepas workout, nak sarapan pulak. sarapan 123 jea. minum SHAKE strawberi HERBALIFE yang best giler tuuu. nutrisi lengkap! Alhamdulillah. lepas tu nak tanda buku budak2. haha. lepas tu nak get ready pergi kerja pulak. lepas tu. lepas tu. aku umumkan pemenang yea! motif sangat aku nak cerita aktiviti aku hari ni kan. sori der. 

Tq for reading! k bai!




17 comments:

Hana Maroo said...

alamak.... x sabar ni....... nak menang nak menang nak menang....

mama tisya said...

moga2 ada rezeki...rmi tu yg join

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

Normi Nieza said...

sure ramai yg menunggu..:)

Sally Samsaiman said...

haaa! nama sally no 13 tu!! sila pilih...hihihi :P

wawa syaida said...

mesti semua tengah berdebar2 ni.... :D

Zura Lee said...

nerves plk nk tau sape pemenang nyer...

Cho Zila said...

ala.. nama akaklertu...

Selvia Sari said...

Keren :O Undiannya pakai kertas yang diprint.

Comelnyaaa...
Semoga saya beruntung ;)

Nafira usof said...

waahhhh... dah buat kertas nama dah~
moga sis pon bertuah jugak contest kali nih.. amin~

Asyik Izas said...

adakah nama saya tersenarai sbg pemenang..xsabar..hehe

Yumida Huda said...

jengjengjeng..penuh debaran

Chic Na said...

saje je buat peserta berdebar2 kan..

Cho Zila said...

alamak tak berjayaler akakni...

nik ros said...

rajinnyer exercise.bagus2.

Remy hazza said...

wah...nama remy ker tu kat no 27??? he3

jaakechik said...

ramai gak yg join tu.... nampaknya sume berminta nak kan ole2 tu... (^_^)