KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, May 17, 2013

Pengeposan Hadiah Giveaway

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Tak habis-habis lagi dengan giveaway kan? ok.ok. Ni entri last untuk giveaway yang hari tu. 

Aku just nak maklumkan kepada pemenang-pemenang, hari ni aku akan pos kepada 4 pemenang yang terakhir tu. 

Kenapa aku hanya pergi pejabat pos pada hari JUMAAT

1) Waktu panjang - aku mula kerja jam 2:20pm (hari Jumaat jea yea, hari lain 1:10), so boleh laa aku melambat2 sikit keluar dari rumah. 

2) Orang tak ramai, so... tak payah tunggu lama2 sangat. tapi, ada time ramai jugak. huuuuu. Yea la, walaupun aku guna pos biasa jea (pakai setem - tapi kena timbang), aku kena ambik nombor jugak, sebab aku takut orang marah.. masuk2 terus melulu pergi beli setem kat depan. kot2 ada mak jemah kat situ, tak kea kena maki aku. ahaks! 

Boleh terima tak alasan aku nih? hahaha. Maaf yea pemenang-pemenang kalau aku membuatkan korang tertunggu2, mandi tak basah, tidur tak lena. hehehe

Dua pemenang pertama yang aku pos, 3 MEI 2013 - Jumaat


Tiga pemenang yang seterusnya, 10 Mei 2013 - Jumaat


4 pemenang yang terakhir, 17 Mei 2013 - Jumaat


So, kalau abang posmen lalu depan rumah tu, cepat2 lambai eh. kot2 abang posmen lupa nak singgah rumah korang. hikhikhik

GULP!!! My feveret oooooiiiiii!!!!!!!!! kalau seperiuk pun aku habis ni makan sorang2. huhuhhu.. setakat ni, siput yang mama masak adalah yang tersedap didunia. off course la kannn...


K bai!  




22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah kepada pemenang

JunAina said...

Mesti semua dah tak sabar dok tunggu posman.

With Julia said...

Tu diaaaaaaa...siput sedut terbaikkk...i dh follow u dear...keep in touch always ya... :)

NinaAz said...

yeah! memang terrrbaik

Atie said...

Ohmaisedapnya masak lemak cili padi siput sedut..sy pun sukaaaaaaaaa..

Kesuma Angsana said...

Tq sah sampai semalam dear,.. nanti KA wat n3 ye bila free.. again tq so much

nea lopah said...

asben akak mmg minat sungguh siput sedut ni. hehehehe Tapi bg diriku....belum lagi. hehehe

Nafira usof said...

OMG! terus ngidam siput. ahaks~

izan mama mia said...

tahniah pada semua yg menang

Selvia Sari said...

Belum sampai giftnya :) *masih menanti hikhik*

Siput? Sepertinya sedappp :D

Mizz Aiza said...

tahniah kepada semua pemenang.. sedap ke siput tu nina? akak tak pernah rasa sebab tak reti nak makan..

NinaAz said...

selvia: tak sampai lagi???? wahh. lamanyaaaa

NinaAz said...

kak Aiza: siput sedut sedappppp sgt!!

cha said...

asal nama winner tu nama i takde? bahahaha :p

ah sedapnya siput sedap tp i tak pandai masak siput tu tak pandai siang huhu

jaakechik said...

tahniah kepada semua pemenang yg bertuah itu...

p/s : sedappp nyo siput! lamo doh x makeyyy! haishhh...terliur pulok!

Tinta Lana said...

Tiba2 ada gmbr siput sedut kan last2 tu,hik3 :D

Sedap tuu buat msk lemak ^_^

ieda immi said...

alhamdulillah
selamat sudahhh !
syok nyee ;)

Amanina Mads said...

banyaknya surat nk kena pos..hehe tahniah buat mereka :)

eh siput sedut nie..prnah cuba sekali kt tapah.

Nora Karim said...

kalau mak yang masak... goreng telur pun sodap... hehe

tahniah kepada semua pemenang... bestnya dpt hadiah.. hihi

nik ros said...

bestnyer yg dapat hadiah tu :)

Yumida Huda said...

owh..thanks poskan hadiah utk kami
biasa klo pakai pos biasa ambik 2-3 minggu sampai
insyaAllah bila dah sampai nanti sy inform ngan sis
sedapnye siput sedut tu..pernah gak mkn..tp jarang

Syazwani Mazlan said...

salam kenal... btw, jom join birthday giveaway wani . senang je... tak perlu buat entri :) meh meriahkan lg