KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, May 26, 2013

Adik aku dah kawin yeay!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Baru aku rasa betapa penatnya kenduri kawin. hambek kau!. Tahun lepas bukan main bersenang lenang aku atas pelamin. Raja sehari lah katakan. Siap tanya arwah abah lagi tuu tak tahan. Abah! tak ada sangat eh orang datang?.. hahaha. Soalan tak boleh blah. padahal. berduyun2 orang sampai. sampai adik bongsu aku cakap tak sempat nak pergi buang air besar. hohoho. pengotor disitu. 

Manalah aku tahu ramai ke tak ramai yang datang. Sakan berposing depan kamera bagai. Petang sikit baru aku sedar diri. Tapi, time aku sedar diri tu, tetamu dah tak ramai sangat dah. Kami kat sini, sampai ke malam tetamu datang. lepas isyak pun ada orang lagi. hikhik. biasalaahhhh~ 

Alhamdulillah. Adik aku dah selamat jadi bini orang. hohoho. Best giler. umor baru 24 tahun dah ada laki. aku jeles ok. aku umor 26 tahun nak masuk 27 baru dapat laki. hahaha. tak pe. tak pe. kita dah selamat dahhh.. Syukur Alhamdulillah.

This is our family!!!! family kita dah ada 10 orang... we miss you Abah... Alfatihah buat ayahanda yang sangat kami sayangi. Tahniah adikku!!!! heheheehe.. 


Korang pun mesti busy dengan kenduri kendara kan. aku hari ni dah mula ada jemputan kawin kawan-kawan. esok, lusa, tulat, .. haha. minggu ni hari rabu jea perut aku free tanpa diisi makanan kenduri. Let's enjoy our food okkey! 

Tq for reading. k bai! 

  



10 comments:

ummuaidan said...

tahniahutk adik nina yer..:)

Yumida Huda said...

tahniah..comel pelamin tu
peach..wah sedondon u olls
nak tema peach la raya thn ni
ade org jels! hehe

Normi Nieza said...

selamat pengantin baru...

Asyik Izas said...

Tahniah utk adik Nina..Selamat pengantin baru.:)

Khai♥Rin : anies said...

Tahniah3...turn family sy bz bln 9 nnt :-)

Mizz Aiza said...

selamat pengantin baru untuk adik nina.. semoga berkekalan hingga hujung nyawa..

al-fatihah untuk arwah abah nina..

Annyss Aleeya said...

selamat pengantin baru buat kak aini and bro amir. akak la sangat kan. hihi. walaupun haritu dah wish. tp saje nk wish byk kali. haha.

Amanina Mads said...

selamat pengantin baru buat adik nina.. happy orengiur.. nampak ceria satu familt ;)

Remy hazza said...

tahniah buat adik sis.... meriah dgn pelamin orange tu.... comel sangat......

QasehnyaRania said...

tahniah buat aini dan amir

selamat pengantin baru :)