KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, May 10, 2013

pemenang Giveaway. Attention. ♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Haloooo.. salam Jumaat buat anda semua. Dah nak masuk bulan Rejab dah kita kannn. Kejap jea masa berlalu. Pejam celik.pejam celik. Rejab datang. Disusuli syaaban. Ramadhan menanti. Alhamdulillah.  Semoga kita masih lagi diberi kesempatan untuk menjana pahala dibulan yang mulia. ♥ 

oh ya! MAAF yea pemenang2 giveaway. Hari ni baru aku nak buat proses penghantaran untuk second group. Group pertama aku dah hantar. Hari ni untuk group kedua. Hehehe. Aku menanti alamat2 dari pemenang. Sebab tu lambat nak hantar. Masih ada lagi 4 pemenang yang tak ada respond. Huwaaaa. Hehehee. So. Next week baru aku pos la gamaknya untuk 4 orang tu. Heee. Kalo tak de jugak. Aku bagi orang lain eh. Hahahaa. 

Peserta Boleh check kat SINI yeaa. Kot2 uolls tak tahu yang uolss menang. Ahaks!. Nanti hantar maklumat cepat2 yeaaaa. Tak sabar nak pos. ♥

Opsss. Tertempek menu semalam. Hehee. Setelah almost 12 months tak jumpa mee goreng basah. Semalam memakannya dengan tekun sekali ♥


Tq for reading. K bai 



22 comments:

Atie said...

kecur liur tengok mee goreng basah Nina..sedapnyaaaa

Zura Lee said...

Motip tepek gmbr mi grg pagi2 buto lg ??? Jp lg nk grg mi jgk la.. Pastu wasap gmbr kt nina....

Mizz Aiza said...

terliur tengok mee goreng basah tu.. yummy.. sedapnya..

Khai♥Rin : anies said...

fav sy jg ni!

Kakzakie said...

Sedapnya mee itu Nina.. kakak macam lapar pulak walau tadi dah sarapan:)

Asyik Izas said...

Nina..nak tnye ckit..aritu nina ada join GLAMpreneurs kt jovian mandagie x?ada sorang tu muka sama dgn nina..tp Asyik xpasti nina ke org lain..hehe

Hana Maroo said...

waaaaaaaa x menang.... sedih.. :'(

Selvia Sari said...

Senangnya dapat hadiah dari Malaysia.
Jika 4 orang itu belum respon juga, boleh tuh kasih ke saya :D

Nafira usof said...

tudiaaaa... meleleh air liur tgk mee goreng~

mawar berduri said...

huhu...baru teringat ada join GA nie...menang pulak..baru pos nama n alamat..terlambat suda..hehe..nsib baik tuan blog nie baik hati bgtau..tq..

Tihara said...

sedapnya mee dia,bestnya depa dapat hadiah tapi takmau..keh3 :D

NinaAz said...

Zura: saje jea nak kasi org sana terliur. Haha

NinaAz said...

Asyik: alamak. Org lain kot. Nina xd join. Huuuu

NinaAz said...

Selvia: sudah terima kea hadiahnya?

seharum kasturi said...

aduhai ... tak leh telan air liur ... puasa ... heheheee

Annyss Aleeya said...

ok, fine. mee goreng memang nampak sedap sangat. kalau mkn pns2 lagi laa. fuhh. confem berselera.

Selvia Sari said...

Belum terima. Belum tiba. Jika sudah terima, saya akan memberi kabar.

nik ros said...

terliur tgk mee goreng basah tu.
sedapnyer.lama jugak tak makan.

sutera ungu said...

laoarnya twngok mee basah tu...tolong!!!

Remy hazza said...

ok...mee goreng basah tu buat kecur liur kejab......

nea lopah said...

take ur time dear...

jaakechik said...

sedakkk nyo mee goreng!!