KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, May 29, 2013

Tribal Shawl yang selesa, murah dan cantik yo!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Orang lain dah lama dah berfesyen dengan tribal mebel nih. Aku pulak baru jea terjerumus dalam dunia tribal nih. 

Muehehehe.

Actually, hari tu aku pergi Oldblossom semata2 nak beli dia punya crinckle shawl. Tapi terbeli pulak tribal shawl sebab dia punya kain jenis yang cotton lembut, selesa gila bila pakai, corak pun cantik menarik dan aku rasa sesuai sangat dengan aku. Hahaha. 

Ni first time aku pakai tribal shawl tahu. Aku rasa macam awesome ssangat!!! *matakeatas*


 Ada gaya muslimah tribal tak? Hahaha. Shawl ni senang dibentuk dan selesa dipakai.


Kali kedua aku beli shawl tribal, beli online jeaa. Hari tu aku ternampak kak Jue update pasal syabana tribal shawl di FB dia.

So? Aku apa lagi. Terus terjah dia punya web. Bila aku tengok kak jue pakai shawl tu sangat cantik dan kemas, harga pulak murah gila bagi aku.. shawl pulak lebar, aku terus jatuh cinta. Hohoho.

Me in syabanal shawl wide tribal by modish mode house!! 
Shawl yang senang terletak kat muka aku yang agak membesar selepas seminggu berada dikampung. Nak cukup 2 minggu ni aku rasa habis tak muat baju kurung moden. Hahaha

Me in syabana shawl wide tribal and Amabelle blouse by Modish  Mode House


Korang, kalau terasa nak bertribal dan nak rasa awesome macam aku *hahaha* bolehla ke web oldblossombox dan modish mode house

Shopping online jeaaa. Senang dan cepat. Jamu mata tengok model2 pakai lawa, so korong pun mesti teringin nak lawa macam mereka. Hahaaaaa. Aku lettew yang macam tu. Kahkah. 

Tq for reading. K bai!       




10 comments:

Normi Nieza said...

promote nampak..hihik

Khai♥Rin : anies said...

suka tgk org pakai, tp kalu sendiri pakai...mmg menjorengkan ;-)

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

Kakzakie said...

Anak-anak dara kaka pun nampaknya suka juga style ini..

Irfa said...

ada gak 2 helai.yg murah je
tp corak tribal la katanya :)

Zura Lee said...

ninaaaaaaa...testing...

Mizz Aiza said...

cantik tengok nina yang pakai.. kalau akak yang pakai tak tahu lagi.. hihi..

Asyik Izas said...

tribal shawl mmg popular skrg ni..Asyik pun guka..:)

Cik Yaya said...

shantek shawl tribal tu..^_^

Deqla Manjew said...

cantik la shawl tribal.. tp x penah lagi try.. nmpk labuh gak tu...