KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, May 23, 2013

Sehari Dua jea lagi.....

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Morning!!!! Nikmat sungguh hari ni dapat hirup udara segar kat kampung. rumah depan belakang bendang. tepi kiri kanan parit besar. haha. udara kat sini mahal taw! tak serupa dengan udara di kota sibuk nunnnn :) 

Balik kampung kita bawak balik coklat jea, percaya tak?
OOTD
Kemeja: F-Block
Maxi dress: Booth KB Mall
Shawl: Qala Qisya


Hari ni aku tak kerja. kepada sesapa yang jelous aku tak kerja tu, senyum lebar2 sikit, lepastu minum air suam banyak2. confirm korang tak jelous dah. hahaha. Rezeki aku kot, dapat cuti. Bajet macam aku pulak nak kenduri kan. hahaha. 

Pening aku tengok rumah mama sekarang. tunggang langgang. Kat dapur masih lagi berselerak. Mama tambah dapur basah dengan dua bilik untuk anak teruna bujang dia tuh. so, boleh bayang tak. esok lusa dah nak kenduri. dengan batu batuannya, habuknya. argghhh. Aku tak tahu nak mula kemas dari mana. hohoho. last2 aku bukak blog dulu sesaat dua, lepas ni baru boleh mula buat kerja. 

Abang pulak, semalam kami bawak pergi jumpa dengan Pak SOh (pak cik separuh abad yang terer bab2 tulang patah, terseliuh, dan segala bagai), seksa sungguh aku tengok bila abang kena urut dengan pakcik tu. So, hari ni dengan kaki berbalut, jalan pun tak berapa nak stabil lagi. Hanya mampu melihat aku jadi Superwomen kejap lagi. Biasanya, abang tukang sapu, tukang buang sampah, tukang lap kipas. hohhoo. sangat rajin dan cermat disitu.*mata keatas*. haha

TEASER... 


Esok cuti umum kan. Selamat bercuti Uolls!!! :)

Tq for reading. K bai!   




30 comments:

Normi Nieza said...

cik nor cuti hujung minggu jer..:)

Nurzakiah Hanum said...

cantik pelamin

Mizz Aiza said...

selamat bercuti nina.. :D

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

selemat berkenduri ! :)

Tengku Fauziana said...

CE BAK SIKIT COKLAT TU..HAHAHAH

cha said...

selamat bercuti u. jelesnya i huhu

pelangi chenta said...

nie mesti kes borong coklat dekat beryls kan.hehehehe

Asyik Izas said...

meriah balik kmpg mkn coklat..hehe

NinaAz said...

Pelangichenta; heheehhe. Yang beli time sale ritu

NinaAz said...

Cha: I memg nk bg u jeles nih. Haha

Deqla Manjew said...

amboii bz bercuti namanya ni... ;)

~batrish♥~ said...

eh kenduri sape nina?

NinaAz said...

Deqla.. hehe. Bz bercuti kt kampung :)

NinaAz said...

Kenduri adik nina. Hihi
Esok dah akad nikah
Resepsi sabtu ni ♥

BUNDA a.k.a KN said...

salam dari bunda,

siapa nak kawen, cantek pelamin..

QasehnyaRania said...

selamat bercuti -/

salam kenal ye.thanks singga blog sy

Asyifa Mustaffa said...

salam kenal....:-)
coklat tu...sedap tuuuuu.....sape kawin...? cntik pelaminnya....msti bzy nak kenduri ni....
apa pun...moga slamat semuanya.....

Nafira usof said...

canteknye pelamin~

selamat bercuti..:)

seharum kasturi said...

klu nak mengemas , camtu la . x tau nak mula dari mana kan . saya klu balik kg pun jadi superwomen . dah hobi agaknya ...

MulutPayau said...

selamat bercuti Nina...
Cantik pelamin tu...

Cik Yaya said...

salam..
yaya singgh n flw sini..^_^

cntik pelamin..wahh semalam lgi da cuti..yaya bru cuti ri ni..ngeee =D

nik ros said...

happy holiday. syoknyer cuti sekolah lama kan.
cantik la pelamin :)

Cik Embun said...

macam banyak ja coklat dalam beg tuh.. hehe

Yumida Huda said...

cantik pelamin tu
yg ruang sofa n kerusi mkn tu umah sis nina erk? nice..yumida pun ske kaler putih2 ni
selamat bercuti
mula2 td jeles..tp arini pun cuti gak...hahaha...sila jeles kembali..hikhik

Tinta Lana said...

Salam nina.

Huiii, lawa kot pelamin!

Amanina Mads said...

selamat bercuti nina :)

syafiqakarim said...

cantik !

eimah siti said...

selamat bercuti...heheh

Nora Karim said...

cantiknya pelamin tu... :D

Remy hazza said...

pelamin nampak fresh sangat design nya......