KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, May 29, 2013

Tolong blog sayaaaaa.. tolong!!!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Tadikan masa aku duk menunggu kereta siap di service, saja je mintak pinjam handphone abang untuk godek2 internet. Biasanya hp dia laju sikit berbanding hp aku. 

Korangkan, kalau guna internet selalunya guna apa? Mozilla ke google chrome?? Hp aku, aku guna google chrome. Tapi hp abang dia guna internet biasa yang ada gambar dunia bulat tu haaa. Tahu? 

So, aku try laa buka aku punya blog ni guna hp abang. Saje2 jea nak check aku punya shoutbox. Kot2 laa ada orang nak bagi topup free kat situ. Haha. 

Tapi kan. Iolls sentap sangat bila bukak blog iolls tahuuu. Rasa nak cekik2 jea tuan punya hp nih. Rasa nak baling jea kat tingkap hp abang ni. Wawawa. Tahu kenapa?



Asal jadi cenggitu ahhhh? Tak suka. Tak suka. Buruk bebenor rupanya wehhhh. Aku try bukak blog geng2 blogger yang lain. Ok jeaaa aku tengok. Tak de masalah pun. 

Selalunya.. gini lah rupa blog aku yang aku tengok by google chrome. Tulisan besar, background putih. Senang nak baca tulisan.



Banding dengan gambar yang first tuuu. 

Pfffftttttttt. 

Aku try mengadu kat blogger zura lee. Ganggu time dia kerja. Tanya dia acaner nak buat.



Tapikan zura. Aku tak paham sangat ah. Web tuu dalam bahasa omputihhh. Berbulu mata aku nak baca. Grrrrrr. 

Uollsss. Ada cadangan tak?? Ada tak web2 yang boleh tolong aku. Upah tukar template kea hape kea. Boleh? Pening aku nak gubah2... tolong aku eh! 

Tq for reading. K bai!!    




10 comments:

Normi Nieza said...

kan dah dapat jaln penyelsaian dia..:)

NinaAz said...

Hah? Mana. Huhuhu. Xdpt lagi. Huhu

Khai♥Rin : anies said...

xde pengalaman gini. gn GC o Moz sm je result nyer...yg pening tenet laju or seabliknya..sabaq nooo

Mizz Aiza said...

akak tak pernah guna smartphone.. tak dapat menolong nina.. huhu..

seharum kasturi said...

rasanya x de masalah nih , cuma background jer yg x putih kan . hp mmg camtu . lain os , lain la jadinya . tapi klu buka kat lappy x der pun yg berubah .

templete tuh cari jer kat google . byk pilihan . cuma kena rajin cari pas tu pi touchup lah ... heheheee

Zura Lee said...

nina pun save nama nombor zura tu Zura Lee Blogger yerk.. zura pn save nombor nina as Nina Blogger..hihihih... nanti zura bgtau psl heartlicious tu ok..

tenku butang said...

hu2.. maybe kat setting template for mobile kot kena adjust.. errr.. x tau.. xtau.. jgn dengo ckp teman.. teman x pandai bab2 ni.. hu2

NinaAz said...

Alaaa. Xreti laaa. Huhuhuhu. Pening2. Hihi

zeera lily said...

ihikk.. x reti pulak nk tlg.. kna tny yg expert.. jmput follow blog sy nnt =)

Deqla Manjew said...

x penah lak jadi cam ni.. xtau pul0k kawe... huhu...