KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, April 17, 2013

Wordless Wednesday: Galeri Kasut

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 





Cer teka sapa punya kasut tu.. tu baru separuh kotttt. aku pun tak paham time bile nak pakai. 
aku punya kasut satu ni jea. tu pun berhabuk kat dalam stor. hahaha. Maklumlah. workout dalam rumah jea. malas nak pakai2 kasut nih. =_='

Wordless Wednesday memang sesuai untuk entry yang tak de idea macam aku ni. kahkah. k bai!


37 comments:

Aien said...

Wah..Byknye..Nak 1 Boleh???:-)

Nurzakiah Hanum said...

banyaknya

Amanina said...

Hehe.. tak sngka dh masuk hari rabu. cepat betol msa brlalu :)

MaMa Rey said...

manyaknya kasut..kasut Nina rasanya hehe

Khai♥Rin : anies said...

nk hntr ke kedai bundle ke? ;-)

NinaAz said...

MaMa Rey: tekaan sis salahhh. hehehe

NinaAz said...

Khairin: hehehe. bukan kedai bundle. ni stok untuk pakai hari2 kot. kahkah

NinaAz said...

Aien: nak satu? saya pakai size 5. muat tak? tapi, kasut nina satu jea pun. hahahaa

nik ros said...

uishhh.,..byk sgt kasut ni. mesti hubby punya kan.

NinaAz said...

nik ros: aha! tekaan sis sgt tepat sekali. yea. sangat! hehee

lieyalatif said...

fuhh banyaknye ..... mesti kaki sukan ni kan...lieya pun mcm nina gak...ade satu jek sebb workout pun kat dlm umah jek heheheeh

Normi Nieza said...

Encik abg dia punyalah tu..:)

Kakzakie said...

Hui!! banyaknya kasut en abang Nina...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyaknye..:)

ashra said...

wahhh..cantik2 laks tu..
saya sport shoes takde..haha.nampak sgt tak suka exercise! huhu

::NureeN:: said...

byknyerr....
nureen ada gak 3-4 pasang, sbb dok main netball :)

Deqla Manjew said...

mmg minat kasut camni eh? wahh byknyee...

Nafira usof said...

errkkk.. masa bila pakainye?? banyak tuh~ kalo hubby sis dia sepasang kasut futsal, sepasang kasut bola padang dan sepasang kasut jalan.. dia akan pakai sampai x boleh pakai lagi dah~

Tapiiiiiii.. kasut n sandle sis yang konker almari kasut.. muahahahaha. feremfuan~

cintabella said...

Banyaknyeeeee..
tatau bila masa nak pakai,hehe

zulaikha megat said...

banyaknya..pakai sehari sepasang..

yag unggu tu cantik..

nea lopah said...

En Asben punyer ek???

izan mama mia said...

aktif sukan gamaknya nie

eika_jps said...

banyaknya kasut sukan..confirm aktif bersukan....

n O e s u h a i m i said...

kasut Nina ke semua tu?? ke yg bawah sekali tu je?? noe biasanya satu jer...guna sampai lunyai...dah cabut2 semua baru beli lain...hehehe...jom jog

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... confirm kasut si jantung hati nina nih ... klu dah hobi beli sport shoes , tak sempat pakai x per , janji dapat beli ... heheheee ... kasut saya pun masih ada yg dok dlm kotak , ntah bila nak pakai la agaknya ... heheheee

Chic Na said...

nak buat koleksi ke ape ni. hehe..

CIK PIA said...

waaaa..byk nye kasut suami nina.... yelah, org sport mesti byk kasut punye.. dah la cantik2 n mahal2 sume nya

Mrs Velentine said...

mak ai kasut hubby nina kah ni???andu bah punya banyak..mv ada satu jak

Cho Zila said...

banyknyertu.. ada lagi alamak dasat... harga kasut yang adatupun dah boleh tahan gak...
akakpun daer satujer...

9n0L4 said...

mak aihhhhh. byk nye kasut. gile kasut ke ape ni. :)

Mia Kassim said...

Banyaknya kasut.....ni mesti kasut hubby...

jaakechik said...

banyaknya kasut. hubby Nina suka main sukan ekk? futsal? badminton? yg mana 1?

Nurul Aini said...

Fuhhh..banyaknya kasut..ini mesti suka sport ni..hehe.

Remy hazza said...

nie mesti kasuh en hubby....... byk tul!

Jojet said...

hi nina =)

eimah siti said...

banyaknya!!! bling2 da mata tgk...hehe

Tihara said...

banyaknya kasut, lawa2 colornya :)