KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, April 30, 2013

Beryl's Chocolate SALE 50% MEI 2013!!!!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Esok Cuti kan?? ahaks! happy sungguh kalau cuti ni kan... Walaupun sehari 24jam jea, cukup2 bermakna untuk membuatkan diri kita tenang dan mendamaikan. Sambil2 tu,, boleh laah urut2 urat muka yang tegang dek kerana tempias bermuka bengis di dalam kelas. hahaha. 

Sempena Hari Buruh esok, marilah kita beramai-ramai ke kilang coklat Beryl's yang terletak di Sri Kembangan. Berdekatan dengan villa kediaman aku nih. heeeee. Orang kata, makan coklat boleh hilang STRESS. yea kea? orang kata makan coklat bukan penyebab gemuk. YEA KEA? aku pun tak tahu sejauh mana kebenaran itu. Malam ni confirm tido lena. sebab esok nak menjamu mata dalam gudang coklat. coklat beryls sedap woooooo... 

Esok promosi dah mula. lai..lai..lai... 50% wooooo. rugi. rugi. rugi sapa tak pergi beli coklat. haha


 ** oh ya! esok dah last Giveaway yang aku buat. tak sabar nak cabut undi. sebelum PRU mula, aku yang mula undi dulu kay! sapa yang menang? TUNGGUUUUU~~~~, Aha! jangan lupa cekidout nama uolls kat SINI ok!** 

TQ for reading! k bai



22 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

jauhnya.. kalau tak boleh pergi.

Zura Lee said...

coklat beryl zura suka beli yg dlm balang plastik yg ada badam sebijik2 tuh..wallawey !!!!

lieyalatif said...

Wow!!! Promo yg menarik nih!!! Lieya ni hantu coklat gak...lagi2 kalo dtg musim nak period nih huhu

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah...harus terjah ni..tq for sharing ;)

NinaAz said...

Zura; nina suka yang bulat2. tapi dalam pastu. dalam tu ada kacang gak. haha. jom zura pg esok!

Syima: jom terjah esokkk

Lieya: time bendera merah pun best makan nih. hehehe

jommm blogger2. kita terjah beryls esok. ahaks!

JunAina said...

Hah...kat bangi pun buat jugak, harus esok kena pergi nih.

Zura Lee said...

yang tu la maksud zura cik nina oii..sedap tol yg tu kan..

wawa syaida said...

sedapnye....50% tu kan...rugi klu tak membeli....tapi jauh huhu

Puan Mimi said...

bestnya coklat.. tp now akak kene makan coklat yang sugarless ler.. tp untuk penggemar coklat, mmg berbaloi beli ni.. bleh buat stok sebulan

~batrish♥~ said...

sedapnya..wuwuw..jauh nk pegi pon..

Nafira usof said...

kat seksyen 15 shah alam pon selalu gak wat sale coklat. tapi tak pernah gi pon~ tak kuasa, org ramai sgt!

Kakzakie said...

Nina belikanlah utk kakak hihi... jauh benar nak makan coklat diskaun 50% tu..

Undi cepat mana tahu kakak dapat hahaha...

NinaAz said...

Zura: yg tu heh
Hahahaahahaha. Memang sedap giler ah. 5 minit jea makan boleh lesap cepat.

Puan mimi; huhuu. Jeles ngn akak tawww. Konsisten jeaa. Nina time mood makan. Memang lupa terusss. Huuuuu

orked violet @ SYA said...

eh, cm best La..!!!! ni yg nk jugak nih. huhuhu

Chic Na said...

selamat memborong nina. ;)

deno said...

nyum2!!! deno suka coklat!:)

p/s: p/s: jom join segmen deno? segmen sempena LUPUS awareness month .. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Tihara said...

dulu duk kat serdang mesti lalu depan kilang beryls ni..bestnya ada 50% discount, nak sebutir..kih3 :)

eddany @ WE said...

thanks for sharing....eh eh eh ni WE rasa nak pegi ni..dah dekat sangat dah ngan rumah ni :)

cha said...

alaa jauhla nk pg. belikan boleh? hukhuk

nik ros said...

bestnyer coklat. mmg blh hilang stress kalau dapat borong dan makan byk2.hehe

Anonymous said...

Hi to all, how is all, I think every one is getting
more from this website, and your views are pleasant designed for new people.


Look at my site: extra resources

Anonymous said...

For most up-to-date information you have to visit the
web and on internet I found this website as a most excellent website for latest
updates.

my weblog ... New LeBron James Shoes