KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, April 21, 2013

Perfect365: Perfect mekap by NinaAz

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Sentuhan mekap dari mak andam ninaAz. Inginkan tempahan untuk photoshoot? Wedding atau apa2 saja? Pm me for details. Hakhakhak. 

Actually. Hari ni aku tak de keje sangat. So. Layan apps perfect365 ni. Nak gojes. Flawless. Marbeles. Sekelip mata jea. Semuanya ada di jari telunjuk anda. 


Amacam? Comei kannn semuaaaaa. Hehehe.

K bai!



34 comments:

Miss A said...

hahaha amboi kak . ke maen make upp nyee :3

KY said...

eemmm...KY pernah ambil khusus make up juga dulu, belajar persenal dengan guru cina..sekarang ala..sikit2blh lah dah lupa cara nya heee

CIK PIA said...

hehehe... comei chentry....

cha said...

Haha ni betul takde keje ni u. I try jugak guna 365 ni tp i rasa muka i mcm lg pelik je haha

Chic Na said...

senangnya nak jadi cantik. klik je. kihkihkih..

ummuaidan said...

abg awak pun kena make up jgk ker..heheheh

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² semuanye...^^
ada juga guna perfect 365 ni..best jer kan.. :)

Amanina said...

heheehhe..comel je nina makeup :)
semua pipi jd pinky

Uni said...

Hai Nina, Application 365 ni ape benda yek? utk mekap2kan muke ke? (Naif sungguh soalanku...)

Uni recently posted Sape Nak Sampel Susu Gain Plus IQ?

izan mama mia said...

haha..seram pun ada,,terlajak edit tuu..hihi..akak pun suka main edit2 ngan enpon ni

Masya said...

yg last tu suka.. mcm pakai bulu mata palsu

Normi Nieza said...

budak kecik tu comeyy..hihik

Deqla Manjew said...

hahahaha... x psl2 yg lelaki pun dimekapkan...yg bawah skali paling comel!!

Nafira usof said...

tak pernah try app mekap cam tuh.. nampak cam best jer~ ahaks~

nea lopah said...

kena cuba jugak ni..hahaha

Hana Maroo said...

ahahahaa... kelakar la ... yg lelaki tu.. terus jd lawa giler...

Kesuma Angsana said...

hehehe semuanyer boleh yer !

NinaAz said...

Uni: apps365 ni untuk edit gambar dgn bermekap2. Ada gincu. Eyeliner. Maskara. Mcm2lg. Hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum nina...wah cantiknya bila dah makeup tu...;)

Masmira Masri said...

comel je budak tu

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... budak tu comelnya... gerammm tul

Remy hazza said...

haah...comel...dah mcm anak patung semuanya......

deno said...

amboi... semua makeup! cantik gituuu

LYAfrina said...

hihi..smuanya d hujung jari.. lps ni ambik pic xyah ssh2 nk mekap dulu... gna je application ni kan..

Cho Zila said...

kelakar.. kelakar.. tak yah payah2kan .. akakkpun kena cubalah...

Khai♥Rin : anies said...

mari sini sy solekkan empunya blog ni pulak... ;-)

Adlin Mohamad said...

kekkeke mak pun terjebak guna benda ni kikiki

Kakzakie said...

Nina... kakak teringat iklan "Kak Ton comel tak?" - memang comellah bila dah kena make-up:)

MaMa Rey said...

adeh..gelak tengok..apa dah jadi..cantik terus lelaki tu..hehehe..

tapi yg adik mata bulat tu cute terus di makeup..

Miss Zahirah said...

yg last tu comel.. hehehe

sarah mohamad said...

hehehehe lawak pulak kalau tengok yang last tu tak menahann hehehehe =P

eimah siti said...

skrg perfect365 ni da femes...huhu

nik ros said...

femes lak aplikasi ni kan.
hahaha..amboi..lelaki pun nak make up ker..kikiki

Tihara said...

habis kesemua awajah dimekapnya..kiki :)