KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, April 2, 2013

52 days to go!!!! perghhh. lama kot??!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Setelah 10 hari berdua. Hari ni kembali bersatu. Bersatu = sorang2 ok.  Tadi pagi jam 4 kami ke Lcct, flight abang jam 6 pagi. Alhamdulillah. Aku bertambah tabah dari sebelum ni. Air mata tiada lagi tatkala sampai ke kereta untuk balik kerumah. Huhehuhe. 

Semalam, aku tanya abang. Abang tak sedih ke nak fly esok? *bajet nak dapat simpati la ni konon.* sekali abang jawab. "Kalau sedih sekalipun. Nangis guling3 huhahuhahuwaaaa kea. Esok memang abang dah kena balik pun. So. Sabar jea lah yea." Hurm. Betul jugak. Buat apa nak sedih. Jiwa kacau jea...  bertabah jea laaa. Harap2 ada rezeki bulan ni. Sebab bulan ni abang akan isi e-tukar untuk kali ke-2. Doakan yea!! Tapi. Tak de lah berharap sangat pun.. haha. Taku nanti aku frust menunggeng! Kalau ada rezeki ada laaaa.

Masa ni memang betul sangat2 jeleskan kami kan.kan.kan. Takpe2. Lagi 52 hari kami akan berdua kembali. Apa??????? 52 hari???????? Lama kot!!!!!! (T_____T) 

Ingat tak yang aku post entri pasal ole2 Sarawak mari??. Hehe. Semalam baru abang sempat pasang. Dah cun sikit dinding rumah kami. Hihihihi. Welcome to my home tanduk rusa!!! Haha. Pasni abang cakap nak cari tanduk kijang pulak. Ops! Whatever la bang. Jangan bawak balik kulit biawak dahhhhhh.

Semalam jugak kami bekerjasama untuk baiki sofa yang agak penyet nih.abang tambah kayu kat bawah sofa ni sebab aku berat sangat kot.. sampai dah jadi penyet dah. Tak boleh nak menampung. Haha. Yea laaa. Hari2 aku duk lepak depan tv jea. Sampai berkarat dah sofa ni. 

Yang ni pulak, hadiah kawin dari kawan sekolah menengah dulu. Semalam baru sempat nak ketuk2 kat dinding. Heeee. 

Ok. Langadon my sawo oredy. Hurm.hurm. Semoga selamat sampai ke destinasi ♥♥♥ God bless.  

★★next entri aku nak review pasal holiday kami. Tungguuuuuu★★ 

tq for reading. K bai!!



11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x lama pun
sabar ya

wawa syaida said...

52 hari? lama tapi nak buat mcm mn kan....semoga bertabah!

cik mah said...

Semoga tabah....xep2..masa berlalu cepat je skrng...cantik frame tu...yeah...review2...

eddany @ WE said...

alololo siannya...
takpe2... Bertabahlah wahai hati si chantek manis~ :p wewittt dah mendeko umah dah tu... :)

Cho Zila said...

nak dekat dua bulan yerk.. lama gak tu .. bertabahkan hati.. baruler syiok rindu2an...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga tabah ye...pejam celik pejam celik..akan sampai juga masa tu...Moga dapatlah buat pertukaran & dipermudahkan segala urusan..

Khai♥Rin : anies said...

xpe..pejam celik pejam celik nnt..cepat je da smpi ms nyer...yg penting..HAPPY..

cintabella said...

bertabahlah. saya yang weekend husband n wife nie pon terasa sangat ape lagi awak 52 hari..huuu

Chic Na said...

52 hari? huii.. semoga nina terus tabah. :)

CIK PIA said...

bestnya dah ada rumah sendri... boleh deco2.... xpe, pjj pn lg syiokkk

nik ros said...

lama gak tu. kena tabah ok.sedih or nangis pun still gak kena lalui kan..hehe
sis faham perasaan tu