KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, April 25, 2013

Giveaway #1: 7 hari lagi

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Listen! listen! listen! Giveaway #1 by NinaAz tinggal lagi 7 hari. 

Entry ni adalah untuk peringatan buat semua samaada yang telah terlibat mahupun tidak terlibat atau baru nak melibatkan diri dalam segmen giveaway #1 ni. hehehe. 

So, kalau yang baru jea nak join, bolek klik SINI yea kawan2 sekalian. 

bagi yang dah join, sila semak senarai nama dalam entry INI yea darling2. hehehe. mana tahu, iolss terlepas pandang, nama tercicir kea apa. tak pun. uolss tak ikut etika syarat2 giveaway keaaa.. ngeeee~ maap yea kawan2. :D 

GOOD LUCK YEA!!!
alamak! tertempek gambar ni pulak. ngehngehngeh. ikan jaket sumbat sambal yang paling simple di dunia. sedap pun sedap.





23 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sedaaappnye...nyum²..:)

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

ummuaidan said...

sedapnya ikan sumbat nie.sori yer akak tak dpt join giveaway...

Kakzakie said...

Cepat!.. ceapt! jgn tertingga GA tu hihi.. kakak dah join kan:)

Ikan caru sumbat kakak pun suka. Kalau kakak kakak lilit dgn pandan atau daun serai bagi tak terburai dan minyak kotor.

Khai♥Rin : anies said...

nina, nnt bukak mata besau2 kt nomnor 26 yek.. ;-)

Zura Lee said...

motip tepek gmbr ikan cencaru sumbat uolls ??? kang dh menjejes liur dh nih !!

Deqla Manjew said...

tinggal 7 hari lagi..cpt2 sape yg lom join tu..hihi.. hamboihh, smpt lagi tu tepek gmbo lauk.. nmpk sedap lak ikang tu...huhu

Mrs Velentine said...

sedapnya ikan tue

KY said...

sedappp...tapi KY tak makan heee

FarhanahAdzlan said...

okayy terliurr dahhh niii...hahaha :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Huh sedapnya ikan sumbat ni..
salam perkenalan ;)

Cik Tanpa Nama said...

alamak!!!lapo pulak malam2 ni tgok gmbr ni:(

Nastyna said...

Sampai hati tempek gambar ikan ni bila I tengah teringin nak sangat2. Huhuhu

pelangi chenta said...

suka ikan sumbat camnie

Cho Zila said...

nampakpun terliurni... dah masuk dalam list menu minggu depan/...

Mizz Aiza said...

terliuk plak tengok.. hehe.. :D

eimah siti said...

feveret cik siti ni...nyummy

Amanina said...

hehe.. dh ada dlm list. tq nina :)

Nurul Aini said...

Sedapnya..tertelan air liur..hee..

nik ros said...

sedap ni. pastu cicah pulak ngan budu kan.nyum nyum..hehe

izan mama mia said...

wah sedap tuu nampak

Tihara said...

sodap ni ikan sumbat...pun tak sempat2 nak masak ikan macam ni...feveret ni :)

Mas Zull said...

assalamualaikum nina...sedapnya tengok...;)