KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, April 28, 2013

Rumpai laut 10 hengget jerrrrr

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Semalam aku ada cakap yang aku nak pegi pick up rumpai laut yang aku order kan... 10 hengget jea weii. Murah gilerr kott bagi aku. Dah laa bekas dia besar. berbaloi2lah kannn. Hihi. Hari ni kami janji nak jumpa kat Aeon Big puchong utama. Janji jam 12.30pm. Tapi aku keluar awal dalam jam 11.30am sebab nak try test jalan baru. Selalunya aku pegi puchong ikut jalan kuchai lama. Tapi hari ni aku ikut sri kembangan. Lepastu terus keluar tol puchong. Lepas tu terus masuk aeon big puchong utama. Tak sampai setengah jam punnn. Kalau tak. Wajib bersesak2 depan ioi mall kalo ikut jalan kuchai lama.. sejam lebih baru sampai. Yahooo. Berjaya jumpa jalan baruuuu. Excited sssangat ok!!!!

Memula jumpa dengan akak yang jual rumpai laut ni. Aku ingat dia anak dara lagi taw. Tapi bila aku intai2 dalam kereta. Ada dua orang gegirl. Rupa2nyaaa. Dah ada dua orang anak kak liana ni yea. Kulit muka bersih jea. Tak payah tempek bedak tebal2 kat muka. Flawless semula jadi ok.. penangan rumpai laut lettewww!!!. Auuwww. Suka.suka. 


Ahaaaa. 5 botol rumpai laut in the housee!! 

Uollsss. Tak nak try test kea rumpai laut niii. Kalau malas macam aku. Boleh la beli yang dah siap. Ahaks. Jom laaa sama2 meningkatkan lagi ekonomi negara dengan memakan rumpai laut pure dari negara kita sendiri. Haha. Motif sangatlaah aku ni. 

Nanti boleh order dengan kak liana yea. Boleh ke blog beliau. KLIK SINI. Kalau jauh tak dapat nak pick up, postage punnn boleeehhh. abang posmen kan adeeee :)

Tq for reading. K bai!!



14 comments:

cha said...

1 bekas ni rm10 ye? Aww nanti confirm flawless jugak muka u tau alolo

NinaAz said...

cha: harapppp sudaahhh.. hahahaha.

Normi Nieza said...

cantiklah past ni..:)

eimah siti said...

banyaknya....bling2 da mata cik siti tgk....

Asyik Izas said...

Mak Asyik pun pakai rumpai laut ni..

syaewewwie abdull said...

jom komen entry sya yang ni , sya masuk contest komen terbanyak .. jom tolong :)

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

Nurul Aini said...

Kakak saya pun pakai rumpai laut ni..mula2 saya tengok pelik je..hehe. Sekarang tak terbuka hati lagi nak cuba..heee.

Zura Lee said...

Makin gorjes la org senegeri zura ni pasni... Hihihihihi...

Nastyna said...

I teringin nyer la nak try. Tak dapat la.. nak postage sikit punya mahal harganya, tunda jer la.

n O e s u h a i m i said...

amboi nina...muka dah cun...makin cun melecun la lagi makan rumpai laut ni..

nea lopah said...

sedap nya.....terliurr!

Chic Na said...

boleh pos jugak eh.. boleh cuba ni.

Tihara said...

tak payah nak rendam2 n rebus bagai..ncie2 :)

Deqla Manjew said...

x penah lagi rasa rumpai laut.. takot xleh telan jek... hukhuk