KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, March 10, 2013

Blogger's Wedding: Azureen & Redzuan

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Happy wedding day buat blogger ayeen.. winkwink. Alhamdulillah.. cik ayeen officially dah bertukar status kepada puan ayeen. ♥♥♥

Sebenarnya, aku baru jea kenal mengenal dengan cik ayeen ni. Kenal dalam belog jea... tak sangka pulak hari ni kami boleh jumpa... jumpa pada hari big day dia pulak tu.. soo suwetttt... 

Asalnya, segan sebenarnya nak datang majlis cik ayeen nih, hahaha. Tapi sebab aku ni jenis muka tak tahu malu, soo... aku datang jugaklahh.. demi ikatan silaturrahim antara blogger.. ceewahh gittuu.. 

Hari ni aku sarung Blocking Amabelle yang aku beli dengan online shop yang paling aku suka. ♥ modishmodehouse

Berbekalkan peta yang cik ayeen post dalam belog.. maka sampailah aku disini... awal giler kott aku sampaii.. dalam 12.30. Pengantin pun tak dak lagi. Huuu. 

Masa masuk dalam dewan, aku bagi hadiah yang aku bawak kat mak cik ayeen. Memula aku tanya dia.. ni mak ayeen kea? Dia cakap bukan. Ni mak cik dia.. pastu dia tanya aku balik. Ni kawan ayeen eh. Aku macam teragak2 nak jawab. Macam janggal jea nak cakap kawan belog. Haha. So aku hangguk jea lahhh ;) 

Pengantin tak sampai lagi.. so kami lunch le duloo. Maaf yea ayeen. Tak tunggu pn ayeen dan suami. Hikhikhik.  makanan sedap sangat..♥♥♥

Lepas makan nasi.. makan benda alah ni pulak. LOVE IS SWEET. Hari ahad adalah hari cheat day aku. So, suka hati aku nak makan ape. Hihuhehihuhe.. 



Berposing depan photobooth. First time kott aku jumpa benda alah ni..oooowhhh. jakun jap. Hahaha... 




Tunggu punya tunggu.. akhirnya yang ditunggu telah tibaa.. lebih kurang jam 2 puan ayeen dan suami sampai.... ayennnnnn... tinggi u berapa? Tinggi ssangat ok!!!!  Suweett sangat pasangan ni.. gabungan biru putih nampak lembut dan ayu2 gittu... cantik!!! 

Ni jea pic yang aku sempat snap dengan kamera hp cap ayam. Gambar pun tak berapa nak clear. Huhuhu


Last pic ni blur sangat. Kawan aku terketar2 nak ambik gambar. Segan kottt ganggu orang nak makan beradab. Huuuuuu.. maap yea ayeen. Ganggu sattt.. Nak jugak bergambar kenangan. Nasib baik abg kameraman ada snap tadi. Nanti bagi kat nina yea. Hihi.. Kami terpaksa mengundur diri, nak pergi shopping pulakk. Lagipunnnn.. segan lama sangat duk situ. Haha.Ekekeke..

Nina tinggal jejak kat sini. Siap tulis url belog lagi. Haha. Motip sanggat! 

Ohhh. Btw, tadi singgah Aeon setiawangsa. Aku beli ni wehh. Tetiba naluri pokok2 terbit dalam jiwa raga. Haha

Tahniah ayeen dan suami. Barakallah. Selamat pengantin baru yeaaa ♥♥♥. Terima kasih makanan yang sedap. Hihihi. 

Tq for reading. K bai!!!



31 comments:

Asyik Izas said...

Cantik baju nina pakai tu..sweet color dia..btw pengantin pun cantik..

*smlm bru pg carefour..berbelah bagi nk beli ke x pokok yg mcm nina beli tu..last2 xbeli..hihi

Annyss Aleeya said...

untung la kak Nina. dpt jumpa blogger lain. hihi. btw, cntek baju tuh. soft color. :)

kyo_9 said...

pergh, mengancam betul bila tengok gambar penuh manisan tuu..

cik mah said...

Ala...np kita xjumpa nina...cik mah smpai btul2 sama ngan pengantin....just nmpk ade orng amik gmbar ngan oengantin masa makan tu...tp xperasan plak ninan rupanya....alaaaaa.....cik mah lepas nina amik gmbar tu...hehehhe

NinaAz said...

Alaaaa cik mahhhhhhh.... baru nak kenal2 ngn cik mah. Huuuu

Alia Laila said...

Lepas tengok baju akak, terus datang ilham nanti nak tempah baju raya macam mana. Tinggg ! Hahaha :D

CIK PIA said...

cantik la baju nina.... n yg penting nmpk nina slim nye....

mas saari said...

silahturrahim melalui blog ni memang bagus..

cha said...

lawa la baju u. kurus pulak tu. tak pyh diet dhla u dh kurus tu

wah kt photobooth ada pavlova? nice

Cho Zila said...

rajin kan diri itu lebih baik dari tak rajinkan.. dapat jumpa kawan blogger, dapat makan lagi.. dapat tengok majlis perkahwinan tempat orang...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik baju nina...

Sedapnye tgk pavlova tu...pelamin pun cantik...

Kakzakie said...

Banyak pilihan makan yg disediakan. Nampak meriah sungguh.

Selamat pengantin baru buat mereka yg diraikan..

Pykaa Pdott said...

Untung la dpt jumpa kwn blogger .

ayeen muhammad said...

Nina..
mekasih datang yunk.. heee ayeen kenal nina kan?? suke x? hihi.. candy buffet tu cepat sgt habis yunk.. ayeen x sempat merasa taw...heee. btw ayen xde la tggi sgt pun maybe sbb kasut kawin tu..heee

izan mama mia said...

lawa pengantin..deko2 semua tuu..

Mrs Velentine said...

selamat pengantin baru..wah meriahnya...suka ruangan makan cady tue

NinaAz said...

Ayeeennnnnn..... mestilah nina suka. Tak sangka ayeen kenal nina. Hihihihi.. sama2 ayeen.. nanti boleh la kita gathering sama2 nanti. Cik mah sekali. Hihihi

ayeen muhammad said...

Nina..
jummm.. nantii ajak la ayeen ye.. ayeen segan hahahaha.. alamak guestbook tu nombor 1 dah ilang la..hikhik..

nik ros said...

cantik nyer ur peplum.berkenan la.
best nyer dapat jumpa blogger2 lain ni. nik tak pernah jumpa mana2 blogger pun.huhu

blog usang said...

selamat pengantin baru buat kedua2 mempelai..moga bahagia hingga ke syurga..Aamin..

lieyalatif said...

Cantik pengantin!!! Nina pun cantik...lawo baju nina...sweet je akak tgk...

Respek kat nina sbb rajin pi walopun bertemu di alam maya....ooo kite reward day laaa ye...akak je still x reward2 day lagi heheheheh gemok lagi nih! Nina dah slim dah tuuu

FarhanahAdzlan said...

nanti saya kawin 3tahun akan dtang ke 5tahun akan dtang ke 10 tahun akan dtang ke akak datang ek hehe :)

The best part yg paling saya suka bab makanan tu ngan candy2 buffet bagai tu. arghh geramm tengok hahaha

nea lopah said...

selamat pengantin baru..pavlova! yummy!

Elya Roza said...

best nyee dapat gi wedding bolgger..dah lama tinggalkan activity gituu...

eddany @ WE said...

wewittt...sgt chantek ye ayeen...WE tak dpt pegi lastminute ada hal~ btw salam kenal empunya blog :)

Cik Embun said...

waaahh cantik baju dia... ingatkan pengantin td.. hik3~

are_lin@yu said...

wahh sweetnya jmpa blogger kwin..

ashra said...

Salam perkenalan.......

Cantik la baju awak dan orangnya jugaks..hehe..hubby saya suka kalu saya dressing gini..hehe..tapi,saya pun masih tercari cari,sesuaike kan..coz saya ni,tak pandai pakai lilit selendang ni..haha.pernah try,tapi serabut..keke

EIQA said...

comellah akak pakai puplem..hahaha

Remy hazza said...

selamat pengantin baru buta mempelai.......

n 0 e s u h a i m i said...

tahniah pada pengantin...sweet je pengantin tu...

Cik Nina ni pun sweet n comel.. :)