KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, March 2, 2013

Restoran Umi BTHO ♥ Special Grill Chicken Chop♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Seperti biasa. Hujung minggu adalah hari cheat day aku. Hahaha. Tak pe. Aku sendiri coach. Aku sendiri ikut program. Aku sendiri cheat. Owhh. Aku bahagia ♥♥♥

Dah namanya cheat day. Of course laaa kena makan yang sedap2kannn... so, otw balik dari lowyat, aku singgah Bandar Tun Hussein Onn  (BTHO) untuk cari restoran umi. Ada akak kat sekolah aku cakap makanan kat situ sedap. Aku apa lagi. Pantang dengar perkataan sedap. Sah2 nak cuba. Lagi2 dekat area rumah aku jea. 

Ini diaaa... Restoran Umi Steak & Cafe. Restoran ni berada di tengah2 perjalanan antara Jusco Balakong (cheras selatan) dan carrefour BTHO..

Ini makan diaaaa.. 

♥SPECIAL GRILL CHICKEN CHOP ( RM14.00)♥






♥COLESLAW (RM3.00) & GARLIC BREAD (RM3.00)♥



♥JUS OREN (RM2.00) & JUS LOBAK SUSU (RM2.50)♥ 


Alhamdulillah. Kenyang. Rezeki hari ni. Hihi. 

Kalau datang area cheras, bolehlah singgah restoran umi. Pekena chickenchop. Bestt wooooo.... kalau payah nak carik, pakai gps jea senang :P

Ni aku bagi alamat ok. 

RESTORAN UMI STEAK & CAFE 
NO.5, JALAN SUAKASIH 1/2, 
BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 
43200 CHERAS. SELANGOR 
013-3841353 

Tq for reading. K bai!!





13 comments:

FarhanahAdzlan said...

tengok gambar jee dah terliur hahaha

blog usang said...

menu-menu yg sungguh membangkitkan selera...kena pergi jugak ni..:)

cha said...

chicken chop dia ada spaghetti?

Cik Jelita said...

menyelerakan...yum...progress memujuk en tunang bwak p mkn kt situ.hehehe..

nik ros said...

ok.nnt blh singgah kalau ke sana
ala sekali mesti la ada makn sedap2 jugakkan. kalau asyik nak diet pun tak best jugak.hehe

Remy hazza said...

ada juga cheat day!!!!..he3...kalau remy takyah cheat2 dah......dah tak mampu nak kontrol......hu3
tapi makanan nampakm sedap kat situ.... nasib baik remy nak pi lowyat hari nie...kalau tak mesti bertembung/....

Elfirah LOng said...

sedapnya yang gill ada mee tu,,,, bestnya terasa lapar pulak

NinaAz said...

memang sedappp elfirah. hihi

ieda immi said...

wahhhhhhhh x menahan macam nie
dah lama x melayan makan drill macam nie huhuh

nea lopah said...

ni lah untung nye berdiet dgn herbalife.. tak perlu sekat makanan seharian kan?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Semuanye menyelerakan.. sedapnye...

mama tisya said...

wah special tul..chicken chop + pasta skali

wawa syaida said...

sedapnye...rasa macam nak ngap semua :) yummy yummy