KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, March 26, 2013

Travel.Eat.LOVE

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Orang perempuan kalau travel 2 hari pun bawak barang macam nak bertapa 2 bulan. Kalau 1 minggu travel tak tahulahhh macam mana. Maw satu rumah diangkutnya. Hahaha. 

Hati berbunga3. Dah lama simpan blouse ni. Hari ni baru muat. Wooooohaaaaaaa. 

#nuala blouse by modish mode house. #maxi skirt by Rnr Collection. #beg troli besar gabak hadiah dari get team herbalife. Abg ijan & lin. Jangan tak tahu. 90% dalam beg tu barang aku. 10%  lagi.. barang abang. Muehehehe.


Hari ni nak ke Kedah. Dalam kereta sempat lagi godek blog. Maklumlah ade driver. Ekeke.. otw, kami exit tanjong malim kejap. Semata2 nak makan ikan bakar. Sambil2 mengimbau kenangan lalu...... zaman ♥♥♥ dulu3.. kami suka lunch kat sini.. IKAN BAKAR JALAN KETOYONG ;) 

#dua ketul ikan keli untuk aku. Satu ketul ikan nama apa ntah untuk dia.. yeaa. Aku memang tamak. Bahaha

ok. Lets holidayyyy. Hoyeh333 ♥♥ 

Tq for reading. K bai!!



18 comments:

Asyik Izas said...

singgahla penang juga..:)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

nadia arrumaisha said...

setuju pasal pack baju...sis penah balek kg suami bwk balek bakul besar utk letak bju....saudara mara ckp mcm ader anak kecil plak

nia_cheroniah said...

Haha! nia pegi bercuti 2 hari 1 mlm pun siap bwk luggage besar. Last2 bkn pakai sgt pun brg2 yg bwk tu.

dzureen said...

Selamat bercuti :)

Tu lah saya pun setiap kali balik ke university packing sering overweight dan x lepas utk bawa fly semua sekali. Huhu. Bukan sekali dua.

SFaezah said...

slmat holidayyy.^^


salam kenal..
jmput jln2..
http://sfaezah.blogspot.com/

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... teringat masa gi pangkor ... 3d/2n ... beg saya besar lebih skit dr awk punya ... kakak ipar kata ... bujang tapi beg , mak aiii ngalahkan kita lak ... hahahaaa

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat bercuti..enjoy ur holiday..^^

eika_jps said...

salam perkenalan....sedapnya ikan keli tu...klu dah datang kedah, jemput singgah pinang yer..nanti bleh bawak jejalan Bukit Bendera...

jemput singgah blog mummy yer...

http://atikarafina.blogspot.com/

s h a said...

Wahhh...balik kampung.Nak ikot.Hehe.Sha ske ikan keli jgk.Nampak menarik je ikan keli tu.Drooling. ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum nina...hepi holiday...;)

CIK PIA said...

barang2 lelaki plg sikit kn, tp diorg suke salin2 baju, seluar pakai satu tu je..hehe

~ayusleeping~ said...

happy holiday dear.. ^_~

~ayusleeping~ said...

happy holiday dear.. ^_~

~ayusleeping~ said...

happy holiday dear.. ^_~

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

nea lopah said...

betul tu nina..semua nk angkut. mcm nk pindah terus. hehehe. teringat zaman p induksi dulu 2 minggu. tekejut org hotel tgk bag. hahaha

Remy hazza said...

semoga percutian penuh dgn memori indah......