KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, March 8, 2013

#Chinese Food ♥Dim Sum♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Tadi masa balik dari sekolah, kak nurul ada bagi aku dim sum segera. Murah betul rezeki hari ni. Alhamdulillah. 

Minggu lepas dia bagi aku dua pack karipap segera, 1 pack donut segera. Kebetulan adik aku datang dari Melaka, so, boleh laa bagi dia makan karipap. Muahaha.. karipap jea aku bagi makan. Lauk pauk dah lama aku tak buat stok dalam peti. Last aku masak, sebelum abang fly. Pehtu hari2 makan kat kantin jea. Rajin kann aku.. hihehihe... Minggu ni pulak ada kawan bermalam kat rumah. So malam ni boleh laa aku bagi dia makan dim sum ni. Hahaha. Unnntoonggglaaa ~ 

kiut miut ssangat benda alah nii.. sayangg oiiii nak telannn. Dim sum ni di pack dalam plastik macam ni. Di susun betul3 dalam bekas yang kiut nihhh. Comel kan???

Dim sum yang siap dikukus dan sedia untuk dimakan. Yang hitam tu sos dia. Macam kicap gittew. Pekat2 sikit. 

Selamat berdinner yeaa kawan2.. #my dinner tonite#dimsum#teamix#herbalife


tq for reading. K bai!!!



24 comments:

Syaidah Naseha said...

wahh..bestnya..dah lama teringin nk mkn dim sum ni..hee..

cha said...

ah sedapnya. teringin nak makan dimsum. last makan hr tu kat rasta 3 ketul je huhu

Alia Laila said...

Masih dengan mood pengantin ye tuan blog ni. Masuk-masuk aje, terus macam waaa seronoknya. Heheh

Dah macam ayah saya dah, tak makan nasi untuk dinner. Jaga makanan, senaman kayuh basikal, minum herbalife :D

NinaAz said...

Alia. Tentu ayah awak sihat dan cergas kannn. Gooddddd ♥♥♥

tirahzairi said...

xpenah mkn...hihi...

btw salam kenal jugak...

Remy hazza said...

eh sama ler...tadi pun remy ada mkn seketul dua dimsum kat opis......

Chipsmore said...

dim sum? cm penah dgr la.. sedap x sedap x?? :D

nik ros said...

wah..nampak sedap. untung la yg datang tu.langkah kanan btol

Katak Comel said...

'rajinnye' dye msk..
kahkah

Asyik Izas said...

Dim Sum ni mmg sgt sedap la..my feveret juga ni..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nampak sedap..tak pernah lagi makan Dim Sum...

EIQA said...

bestnye dapat makan dim sum,,hehehe,,

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... alahai ... sedapnya . nak sikit ...

FarhanahAdzlan said...

nampak sedap dan menyelerekan hehe bagi saya sume sedapp walaupun tak pernah makan lagi hehe :)

NinaAz said...

yeah! ni memang sedap... kawan kat tmpt kerja jual. kawan dia yang buat. pandai kan buat!

Annyss Aleeya said...

okay fine. tak pernah lagi makan dimsum neh. waaa. haha.

aTieYusof Family said...

Sedapnya Dim Sum! jarang makan ni..
salam kenal..Kak follow sni #249 :)
Sabahan kah??
Kak org Tawau:)

Mia Kassim said...

Sedapnya dim sum......jarang2 mkn tp mmg suka....hehe

Maria Menado~ said...

mcm sedap je dimsum tu.. hehe...

tthanks singgah blog kite.. follow sini. =)

Masya said...

tak pernah makan...

Mrs Velentine said...

MV suka ni...

wawa syaida said...

alahai sedapnyeee

Anonymous said...

It's very effortless to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web site.

my homepage: Cooking Simple Vegetables

Anonymous said...

Hello to every one, thе contents рresent aаt this ωeb pawge
are aсtually aωesome foг people knowledge, well, keeρ
up the nice work fellows.

My homepage; cancan