KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, March 14, 2013

Awesome readers ♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Tetiba malam ni aku rindu kawan2 belog aku. Heeee... sob.sob.sob. rindu nak BW, rindu nak singgah selongkar entri. Rindu nak jadi pengulas tegar. Haha. Serius!!!!!! Aku sangat busy tahap !@#$* minggu nih. Wawawa.. mungkin aku yang membizikan diri kot... sampai tak sempat nak serang hendap semua bloggers yang singgah kat rumah kecik aku nih. *vavava.. bajet retis la pulak aku nih. Haha.* 

Hari apa ntah aku lupa. Eksaited aku bila bukak dashboard. Yea laaa. Mana tak eksaitednya. Selama 4 tahun lebih aku berbelog, tak pernah2 banyak ni ulasan yang menunggu untuk di post. Ala..11 je pun.. Haha.. terharu kot aku.. sob.sob. tq taw koranggg... tq singgah sini. Belog yang ntah pape kann.. kualiti nan hadoooo. Hahaha. Nah hadiah dari nina ♥♥♥. Amacam? Suka tak? Suka tak?


Lagi satu.. kenapa yea ada +1 kat tepi jumlah ulasan tu erk? Korang taw tak??

Blogger area KL Selangor kalau nak buat gathering kea apa2 kea. Ajak la aku sekali erk. Haha.  Teringin jugak nak jumpa face to face. Merapatkan lagi ukhuwah silaturrahim sahabat alam maya. Kan.kan.kan. 

ok. Esok kerja. Sabtu pun kerja. Masa terhad. Apapunnnnn... nanti aku bw korang erkk... heeee ♥♥

Tq for reading. K bai!!! 



16 comments:

Chic Na said...

banyaknya komen menunggu. hihi.. yg plus2 tu means ada readers yg share entri awak. ;)

nik ros said...

sama. teringin jugak nak jumpa facce to face tapi tak ada jodoh lg nak jumpa..hehe

wahh..bz btol ni.byk keje kat sekolah yea.nak cuti dah kan.

blog usang said...

blog yg hebat da selalu saya akan singgah bila online...

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda

cik mah said...

samalah kita kerja esok..yeah...t le r jumpa2 kan..jom2..

Mrs Velentine said...

+1 sebab ada org share kat google

Nurul Faiz said...

sabtu ni pon sekolah jugak. huhu. dah cuti kena la ganti balik :)

CIK PIA said...

Me tooo.. tggu cuti sekolah, kita BW same2 ek..

nea lopah said...

Tahniah yer! nealopah pun rajin ke sini.

Masya said...

sama ler.. blog kita pun x ramai yg baca.. dah mcm menulis syok sendiri.. kata untuk dedikasi anak kan.. hahahaha... tibai jerlah..

Fana | Aqim said...

wah..berderet2 komen..hehe

cha said...

seronok kan blogging boleh kenal ramai kawan. hope to see you one day :)

n 0 e s u h a i m i said...

macam retis dahh.. :)

tirahzairi said...

wahhh....dh maju la blog nie...tahniah!!! keep it up!

mama tisya said...

cpt bli powerbank tu..murah..akak pn mmg tgh dk survey gk ..tup2 ternmpk dela tu..so trus grab..sbb tgal skit je lg dh nk abis deal tu

Remy hazza said...

baru semalam pi gathering blogger senagl kat klcc..... ohsemmm hampir 20 org blogger bertemu.....