KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, January 8, 2014

Wordless Wednesday: Makanan Kecintaan Sepanjang Kehamilan

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???
















38 comments:

IMaH said...

imah terliur tengok Buah manga tu! faveret sepanjang masa xkira pregnant atau x mmg suka sgt buah manga. hehe..tp kan nina time preggy ni mmg bnyak teringin nak makan kan..hehe

Mila Ahmad said...

suka pulut durian er....nasi kerabu tu ohhhh sedapnya lama tak makan T_____T

asyifa mustaffa said...

Dari atas sampai bawah...tegugat anak tekak!!

asyifa mustaffa said...

Dari atas sampai bawah...tegugat anak tekak!!

Nurzakiah Hanum said...

wah semua sedap2

izan mama mia said...

wah wah...seleranya dia...akak suka semua..sbb semua sedap sedap belaka...

Gieyana said...

Adess...terliurnyeee...nk ns kerabu more!

penyisir rambut said...

wow! nangka!! mak saya memang pesan jgn mkn nangka...sbb angin...tapi lain org,,lain selera nye...

Normi Nieza said...

nasi kerabu tu terbaeekkkk..:)

cik mah said...

Semuanyamenyelerakan...sedapnyer.....

Chekgu Azrine said...

Colek tu mmg tempting giler..haha..semua tu akk suka la..haha

Khai♥Rin : anies said...

besau seleranya yek ;-)

Roha said...

lapaq terus perut akak menatap setiap pict dish very delicious ni..

Amanda Suria said...

terus terliur dah ni.....nak2 nampak plak mangga cicah kicap cili tu..

Chipsmore said...

Aduhh.. sedapnya... -____- tak mkn lg dari pg.. meleleh..

Nafira usof said...

okeh.. telan ailio tgk semua makanan tuh.. rasa termengidam jugak ler. hek hek hek.

QV said...

aduhai . nape la tgk semua tu time perut tgh kosong . meleleh udoh .

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

takpe nina, makan je, mesti baby yang teringin tu..
p.s: yang no.1 tu dah lama akak mengidam nak makan yang original kelantan atau terengganu..

Kakzakie said...

Usah kata org pregnant yg mengidam ini tapi kakak yg tak pun mengidam sama tengok semua yg terhidang..

ucupiza said...

dari atas sampai bawah,dok telan air liur je ni..sedappp

Deqla Manjew said...

paling terliur tgk nasi kerabu tu.. feveretttt... tp lebih suka mkn ngan ikan goreng..baru la feellll.... heeee

Nanie said...

Amboi dahsyat die ngidam... hehehe

Ms.Su said...

Semuanya sedap2..tergugat dietku..

Cho Zila said...

sodap2 belakaler makanannyer.. ni akka tak pegnenpun teringin....

JunAina said...

Scroll dari atas sampai bawah boleh buat akak teriak tengok gambar2 tu.

S. Faezah said...

ninaa..ni org x preggy pon suka mkn semua nii..heheheh

Nieda ramly said...

yg tak mengandung pong meleleh air liur kalau mcm ni

Nieda ramly said...

yg tak mengandung pong meleleh air liur kalau mcm ni

Vee El-Dina said...

apasal semuanya sedap..argghhh!!!

hehehehe nk mkn lebih2 x boleh :( nnt badan naik mencanak2 huhu

fieda said...

mak oii..telan air liur kulihat semua makanan ni..

Nory Zoulkefle said...

perghhh....meleleh air liur ni tgk makanan sedap2 tu...

nory plak suka makan nasi lemak ayam berempah...kalau gi pasar mesti nak beli...heheh

diana said...

semua sedap2..meleleh air liur..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. sedapnya! terliur sheila. buat masa skrg kita alahan ayam dan 2 bulan. huwaaaa nak sangat makan pulut mangga. mana nak cari pun taktahu. hihi :)

Nora Karim said...

uwa....semuanya buat daku terliur...huhuhu

Annyss Aleeya said...

org xpregnant pon terliur nk makan nih. hehe.

Cheritera Kami said...

akk tak leh mkn nangka or cempedak..senak perut

QasehnyaRania said...

nasi kerabu. baru smlm makan. tp tu la letak pewarna. huhu
telur masin dia Ya Allah masin ya amat.

Pha Is said...

banyaknya mengidam..