KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, January 22, 2014

Tasbih Cintaku by Blogger Cik Mah

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Yeay! hadiah dari Cik Mah dah sampai petang tadi. Terima kasih cik mah yang baik hati. moga2 murah rezeki cik mah lepas ni. 

Aku kenal cik mah ni baru jea. dalam petengahan tahun lepas. Cik Mah ni berseni orangnya. Suka sangat berDIY. Tahun lepas dia selalu share pasal DIY wedding dia. Kreatif sungguh cik mah. Kalau aku sah2 ar tak lepas kalau DIY sendiri. hikhik.

Sekarang ni aku duk teruja tengok cik mah DIY barut perut untuk baby dia yang bakal lahir tak lama lagi. Seronok kannn kalau dapat buat sendiri semua tuu. Excited pulak aku bila tengok barut2 yang dia buat tu. cantik2. siap berpolkadot lagi. mesti suka baby Cik Mah nanti. hikhik

Tasbih Cintaku by Cik Mah



Pasal tasbih cinta ni. Cik Mah ambik tempahan jugak taw. So kalau korang ada nak bagi cenderamata atau nak jadikan sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan/aqiqah/cukur jambul dan sewaktu dengannya. boleh laa contact cik mah yea. Selain tasbih cinta, aku tengok cik mah ada DIY bunga tangan untuk pengantin, boleh laa kalau korang nak request bunga tangan yang lelawa suruh cik mah buat. hikhik. pepandai pulak aku ni. haaa. satu lagi. kalau nak tempah bunga penanggah punnn boleeeh! 

Anyway! TQ taw Cik Mah. kita suka dapat tasbih cantik cenggini. macam taw2 jea kita suka pink jugak. hikhik. Semoga Cik Mah selamat dan dipermudahkan bersalin nanti yeaaa. Dan selamat maju jaya berbisness. cayok cik mah! 

TQ for reading! K bai!~ 



13 comments:

Noor Izmaliza said...

cantek ...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. wahh cantiknya tasbih ni.. kreatifnya cik mah ni (",)

IMaH said...

imah ikut blog cik mah since time jd b2b dulu. hehe..mmg dia kreatif sgt2!

fatisya ahmad said...

hello...saye blogwalking..followed you..follow me back...makacihhh :)

cik mah said...

Tq nina share...wahhhh yeke...wah kbtulan dpt yg pink...moga2 kita sm2 slmt lhirkn bby yg comel n sihat xlm lg....tq sudi bc blog cik mah...

S. Faezah said...

alaaa..cantiknyaaa ninaa!
cikmah post kat faezah gak tp faezah xmasuk ofis mgu nii..xleyh tgk tasbih cikmahh..huhuhu

Deqla Manjew said...

cantik la.. untungnya dpt.. tahniah nina... rezeki baby tu.. =)

Cik Yaya said...

salam cik nina =)

wahh @o@ cantik la..merah gituu..

Nursaila Norman said...

sama laa..kita pun dapat sama kaler mcm ni :))

are_lin@yu said...

comelnya...cantik sgt..

❤Kamsiah❤ said...

nina..cantiknya..akak suka kalernya tu...

izan mama mia said...

anggunnyer... pink lagi

ros_reeza said...

Alhamdulillah..rezeki kan.. cantik :)