KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Friday, January 31, 2014

Packaging Baru Kaylena Beaute' 5 in 1 set by Leuniey Natasha

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Semalam sebelum tidur, godek2 instag Leuniey. Biasala, sebelum tido haruslah cuci2 mata tengok perempuan2 cantik. lepas stalk instag leuniey, stalk instag Rnadia pulaks. Aku peminat setia dua wanita cantik itu. hikhikhik. 

Tengah2 godek instag leuniey, akuu tertengok dia post pasal kaylena beaute 5 in 1 set punya gambar. Teruja aku nengoknyaa!!!! cantik sangat! siap dalam kotak lagi uolsss!!! Kalau nak buat hantaran kawin/tunang pun boleh. Just letak jea atas dulang. confirm Havoc punyalah! :) 

Aku pulak yang tak nyabor nak order pakai untuk diri sendiri. Tapi bila tengok stok aku yang baru sebulan lebih pakai tak habis2 lagi, so. niat tu terpadam gitu jea. Lama jugak yea produk ni boleh tahan. dah sebulan lebih aku pakai banyak lagi balancenya. *suka2, jimat sangat* 

Ni packaging yang lama, zaman kayla beaute' sebelum dibrandkan dengan nama kaylena beaute'. Time ni ada 4in1 set jea. yang dalam beg plastik kiut tu. product yang kat luar tu aku add on. eye zone booster. tak termasuk dalam set.



Yeah! ini packaging baru!! new name! new packaging! Kaylena beaute' 5in1 set :) cantik kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! omel sangat!



Kalau kakak2 cantik nak tahu lebih lanjut pasal produk ni, aku ada buat entri khas, sila KLIK SINI yea. 

Lagi satu, semalam leuniey ada post dalam instag dia yang produk akan dipost kepada stokis/agent/reseller selewat2nya 6/7 Februari. So that means, minggu kedua dalam bulan Februari korang dah boleh try pakai produk kaylena yang super duper best ni! 

Aku dahulukan orang yang dah buat order dan PAYMENT. hehe. sori yea kakak2 cantik. Aku dropship agent jea, so sape yang dah buat payment, dia yang dapat barang dulu. So, cepat2 confirm order dan buat payment yeaa kakak2 cantik! Kang nanti sold out pulak. Bila dah sold out, lama pulak nunggu untuk 2nd batch, sedih pulak korang nanti :) 


Order boleh dibuat melalu talian: 
0193190117

emel: 
amalina_se@yahoo.com.my 

TQ for reading! K bai~    



11 comments:

Yumida Huda said...

cantik packaging dia
1st time dgr brand ni
byk kan produk kecantikan sekarang
beznye klo byk duit, nak try semua...hihi
Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

Sally Samsaiman said...

nampak macam best..hehehe :D

Tihara said...

memang cantik
sesuai buat hantaran :)

babYpose said...

Sweet packagingnya, seronok tengok kulit yg putih dan gebu, tak sure produk apa..

Nieda ramly said...

mcm ada ....tergugat iman.

Qaseh Wee said...

tergoda sudah . tapi kena habiskan product sekrg dulu . tak mau membazir ...

BUNDA said...

Memang cantik pakaging dia...

IMaH said...

Baru tau pasal brand ni dari blog nina. before ni tau yang leuniey ad jual produk kecantikan cuma xtau nama apa. tapi leuniey tu mmg kulit dia cantik kan? suka tengok..

Khai♥Rin : anies said...

nk tarik pelanggan packaging mesti la cantik kan nina! ;-)

QasehnyaRania said...

packing menarik dan buat i tertarik

nik ros said...

cantik btol packaging dia. letak atas hantaran pun ok gak ni.