KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, January 7, 2014

BE/CPUV ke-34 Credited by Nuffnang - INTI Cycle 1 Degree

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Akhirnya! tiada lagi BE yang menari2 dalam akaun nuffnang aku. semuanya telah dikreditkan oleh nuffnang. sobs.sobs. bila nuffnang nak bagi BE baru nih??? hikhik 

Semalam tengah syok2 mengajar dalam kelas, masa diaorang tengah jawab soalan yang aku bagi, ada la aku round keliling kelas, lepastu terpandang ke luar tingkap, ko tahu apa yang aku tengok? hikhik. Banner iklan pasal INTI Cycle 1 degree. Pastu terdetik dalam hati. eh,eh.. "Ni iklan yang menari2 dalam blog aku nih". haha. sempat lagi kannnn. 

Tup2 celik mata pagi ni, nuffnang dah kreditkan dah dalam akaun aku. sobs..sobs. Tak pelah rezeki aku banyak ni jea.. Ni pun aku bersyukur sangat dahh. berpeluh ketiak wehh nak dapat banyak ni. Ingat senang kea? ceeewaahhh!


So, bagi sesiapa yang nak tahu dengan lebih lanjut pasal INTI Cycle 1 Degree ni, konon tak sempat nak klik masa iklan ni menari2 dalam blog aku tempoh hari, korang bolehlah KLIK gambar kat bawah ni yea!! hikhik



Anyway! TQ nuffnang untuk BE yang ke-34 nihhh. Jangan lupa masukkan BE yang baru nantii yeaaaa!!! baru semangat aku nak menaip hari2. eh? hahahaha  

TQ for reading! k bai~ 




21 comments:

izan mama mia said...

oo..cikgu rupanya nina nih...baguslah

jgn risau bab be tuu..nanti sure nuffnang akan bg yg baru...

Nurzakiah Hanum said...

la cikgu rupanya

Mila Ahmad said...

Mila punya BE pun semua dah metered sedihhhh takde BE dah T_____T

Normi Nieza said...

banyak tu nina dapat..cik nor dapat dalam 4 hengget macm tu jer..smua dah kredit..huhu

Nurul Aini said...

Samalah kita kak..dah credited juga..sobsobs..tapi akak punya kira dapat banyak lah tu..hehehe..Saya pun 5 hengget je rasanya. Tahniah kak..Moga-moga kita murah rezeki lagi, dapat BE banyak2 ye. ^___^

Nurul Aini said...

Samalah kita kak..dah credited juga..sobsobs..tapi akak punya kira dapat banyak lah tu..hehehe..Saya pun 5 hengget je rasanya. Tahniah kak..Moga-moga kita murah rezeki lagi, dapat BE banyak2 ye. ^___^

Eza Boom Boom said...

eza pun tinggal 1 cpuv lagi.. huhukk.

eima said...

ai ade 3 iklan ni tgh menari sekarag ni ... tp biasa la amun tak penah sampai byk cam hang punya tu ... hehehe uv tak kencang

UmmuAidan-Arissa said...

samalah...yg akak nyer pun dah kredit jgk dah semilan ringgit gituww..heheh

Cheritera Kami said...

sama la kita

Gieyana said...

Congrats..masyukk gak ni..:)

Khai♥Rin : anies said...

uiiii... bleh blanje kepsi ni ;-)

Cik Sal said...

NIna, tq taw sebab kenalkan encik nuffnang tempoh hari..kikikii

QV said...

saya punya pun dah credited . alhamdulillah ada lagi yang on going .

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cpuv akak pun dah takde yang on going..

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. BE deqla entah ape citer.lama x jengah.. haha..

Nory Zoulkefle said...

BE nory semua dah jadi ME dah....
Tertunggu2 jugak bila lah Nuffnang yg baik hati tu nak bagi BE baru lagi....huhuhu

diana said...

susah betoi nak cari duit no...ehehe

Nora Karim said...

insyaAllah ada lagi rezekinya tu... heheh

QasehnyaRania said...

be 2013 semua dh metered.
utk 2014 blom dpt la be.
salam maulidul rasul

Pha Is said...

tahniah..