KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, December 31, 2013

Welcome 2014

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Entri ni entri last untuk tahun 2013.. *sobs.sobs.* sayu tetiba. 

Selama lebih kurang 4 tahun aku berblogging (2009-2013), aku rasa tahun ni adalah tahun yang paling best aku kenal dunia blog!! sebab? sebab aku dapat raaaamai kawan yang sporting dalam dunia blog nie. Terima kasih sebab banyak bagi aku pendapat dan kata2 semangat. Kawan alam maya ni sangat best okkey! sayang uolls!!!  :) 

Alhamdulillah.. 

2013 banyak meninggalkan kenangan2 manis untuk aku ingat sampai bila2. Walaupun tak semua azam tahun 2013 aku tercapai, at least! ada sedikit sebanyak yang menggembirakan hati aku. Ya..., Allah itu sebaik2 perancang. :)

1) Our first Honeymoon.. KRABI with love, KRABI in love,, Pounsikou sawoku for everything *sobs,* tacing tetiba 

2) My first pregnancy!! Time ni happy tak hengat dunia. huhu. Syukur padaMU kerana memberiku peluang merasai nikmat2 indah sebegini 

3) Our first car. Selepas 3 tahun kerja,.. akhirnya kami dapat naik kereta kami sendiri. *sobs* Tq my family for everything 

4) Our first anniversary. makan kek dalam rumah jea. tiup lilin sesaja, bajet kanak2 hingusan. haha. TQ abang, sebab sayang saya. *erk* 

5) Antara kenangan termanis aku sepanjang setahun bergelar isteri, akhirnya kami dapat hidup sebumbung. siapa sangka kan. Allah tahu apa yang terbaik untuk hambaNYA. 


Alhamdulillah :)

2013 kami hanya berdua, InsyaAllah 2014 nanti kami akan bertiga! Semoga dengan kehadiran si kecil nanti akan menyerikan lagi rumah tangga yang terbina :) 

Azam tahun baru? hehe. Banyak sangat azamnya. kalau aku list kang sampai esok tak habis. 

So...., nah! aiskrim untuk korang. dengan harapan, esok sempena cuti tahun baru ni, korang pergi cari aiskrim ni dekat Aeon kepong. seyes sedap weh! *haha, kejam*    

Selamat tahun baru 2014 buat semua! Semoga perjalanan hidup kita senantiasa dirahmati dan diberkati olehNYA!

Salam sayang dariku. :) 


*Alfatihah buat ayahandaku yang sangat2 aku cintai dan sayangi. 30.12.2014, setahun sudah pemergianmu.. namun, ingatan ini tetap kuat mengingatimu abah... Setiap semangat yang kau beri untuk anak2mu, akan aku ingat sampai bila2. YaAllah, ampunilah segala dosanya. Jauhilah dia dari siksa kubur dan api nerakaMu... Alfatihah"

TQ for reading! k bai~    




23 comments:

Dzureen Darwis said...

jeles kita tgk akak tau hehe

QV said...

Tahniah . banyak impian yg Allah makbulkan . alahai kek tu ... waaa nak kek !

Chic Na said...

laa dah 4 tahun ke dear? lamanya.. semoga terus blogging sampai bila2 k.. :)

ZazaMyMoon said...

Alhamdulillah empat benda dah tercapai dengan success.. tumpang happy utk Nina.. :)

adrianna syaz said...

Slmt thn bru nina..semoga lbih bahagia :)

Umi Nazrah said...

salam singgah & salam tahun baru 2014. jom dapatkan wish list kita untuk 2014 pulak. aminnnnn ^_^

Sally Yatiey said...

Happy New Year! ;)

Masmira Masri said...

yayy alhamdulillah....moga 2014 nnt lebih indah

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. semuanya indah belaka.
alfatihah buat arwah ayah nina

take care

NinaAz said...

terima kasih semua *hugs with love*

Mia Kassim said...

Selamat Tahun Baru 2014....Moga tahun ni akan bertambah2 indahnya....

Al Fatihah untuk arwah ayah Nina.

Orang sabah kah? tetiba ada bahasa dusun terselit...hehe

NinaAz said...

sis mia: suami tanakwagu dusun. hehe

nabila azmi said...

slmt thun bru.hehehe..

ros_reeza said...

2013 penuh suka dan duka.. moga 2014 kita menjadi lebih baik :)

Mas Zull said...

assalamualaikum nina...selamat tahun baru yer...:)

Sally Samsaiman said...

omak aihhh...sedap nmpk eskem!! huhuhu....

salam takziah buat kak nina ek even dah setahun berlalu..

p/s : kak Nina dok mana ek..? macam dekat je umah kita..hihihi

NinaAz said...

tq. hee. duduk dekat area alam damai :)

Mama Mya said...

Selamat Tahun Baru Nina... :)
semoga tahun 2014 akan lebih bermakna dengan kehadiran cahayamata pertama.... Jaga diri baik2 yer...

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

Amanina Mads said...

wahh.. byk betul kenangan nina ya.. alhamdulillah, semoga thn ni nina akan lebih happy tau! :)

jaakechik said...

ooo gitu caranya yea... jaa penah jugak pos motor ni, tp guna keteapi la. pos ke johor. habis calar balar motor adik jaa. signal pecah, side mirror pecah... xtahu nak kata hape. kena reda.. aslkan selamat sampai itu dah cukup baik... hihi...

jaakechik said...

selamat tahun baru gak untuk ninaaz sekeluarga... take care of your baby.... :)

Nory Zoulkefle said...

rinduunye kat Krabiii....