KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, December 21, 2013

Wedding Ceremony : Aini & Afiq

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hari ni dah dua entry aku buat kot. Nampak sangat tak de kerja kan? Maklumlah, hujung2 minggu cenggini. Tambah2 pulak tu, mood cuti sekolah masih lagi menghantui diri. Duduk dalam rumah ni pun tak tahu nak buat apa, en. laki sekarang ada dekat Sarawak, nasib baik lerrr ada adik kat sini buat peneman dikala kebosanan melanda. 

Tadi aku ajak adik teman pergi kenduri kawan satu tempat kerja. So, maknanya dapur rumah tak berasap laa *padahal memang dah jarang berasap pun, kahkahkah*, dah ada jemputan makan free kan, haruslah pergi, rezeki jangan ditolak. kan.kan. kihkihkih 

Wedding kawan aku ni berlangsung di Permata Petronas leadership training, area bangi. Agak pusing jugak nak cari dewan ni, sebabnya aku jarang melilau area bangi. Tup tup, rupa2nya straight jea dari mines, belok kiri, belok kanan terus jumpa. Senang sangat rupanya...

Ibu Nina and my baby inside 
#30 weeks already!!!#
OOTD ibu nina:
Polkadot top and inner neck yang best! by Modish Mode House
Wide Shawl by Sg House
  
Yeah! nie lah kawan aku, kawan satu tempat kerja merangkap akak senior, duduk bersebelah meja. Memang kami kaki gosip pun, dah namanya sebelah meja kannn. Haruslah kaki gosip. haha. Akak ni suka buah honey dew! haa gitu. tue jea yang aku tahu benda yang dia suka. kihkihkih



Alhamdulillah.Aku happy sangat tengok akak ni bersatuuu dengan pilihan hatinya... seyes happy untuk diaorang... Jodoh sememangnya sudah ditetapkan oleh Allah.... :)

Cantikkkk sangat dress pengantin!!!! suka1000x




Me and Mazni. Bakal berkahwin hujung Januari 2014.
Tadi dah dapat kad jemputan. winkwinkwink!!! 

Tq maz sebab jemput aku, terharu maks!

Lepas habis makan dalam dewan, aku, mazni, adik aku, tunang mazni (Bazli) lepak pulak kat luar dewan. Luar dewan ada kuih muih, cendol pun hado. So, apalagi. sakan laa kami borak kat situ. Ada pulak maz dengan si tunang, 60saat bercakap tanpa henti, memang sesuai sangatlaa dua orang ni. haha.


Dekat jam 5 baru balik rumah. hohoho. Maafla yea kak aini, habis semua makanan kami sapu. haha. Siap tapau kuih lagi tuh, sungguh muka tak malu. kahkahkah. Ini semua bazli yang bersalah. eh? 

Buat kak Aini dan suami: Semoga ALLAH memberi barakah bagi kamu dan memberkati keluarga kamu, dan mengumpulkan kamu dalam kebaikan dan kepada kebaikan. Aminnnnnn!!!~         

TQ for reading! k bai~




7 comments:

Chic Na said...

memang puas hati la pi kenduri.. semua sapu.. kikiki..

Amanina Mads said...

wah..bestnya. syg nina xsempat gi kenduri kawen kwn harini. sob2

apapun tahniah buat kwn nina.. sweet :)

Asyik Izas said...

comel Nina sejak mengandung ni..jaga diri leklok..;)

sYiRa LoKMaN said...

comelnyee dieee...hehee..g knduri leklokk..tc tauu !

cikji said...

cendollll nyumsss

Nora Karim said...

cendol tu sedapnya nampak... huhuhu

Buat pasangan pengantin, moga jodoh kalian smpi ke jannah... amin...

QasehnyaRania said...

selamat pengantin baru buat pengantin