KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, December 23, 2013

BE/CPUV - INTI Cycle 1 Degree, TQ NUFFNANG!!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hujung-hujung tahun niii, baik hatiii pulak nuffnang ni yeaa. Bonus hujung tahun kot kann. hehe... 

Ramai jugak aku tengok blogger2 yang lain dapat BE INTI 1 nih. Ada yang dapat dua BE sekaligus,.. waa. jeles iolls taw. Aku dapat satu jea. hukhuk.. Ish, menjeles pulak aku ni kan, tak baik.. rezeki tuuuu... Tahniah yea kawan2, tentu korang terharu dengan nuffnang kan? kan... hikhik 

Aku ingat, BE bulan 8 yang kredit dulu, sebab dah lama sangat dahh duk ON GOING situu jea, tak kredit2 pun lagi. kea nuffnang dah lupa nak kreditkan? Last2, timbul pulak BE yang baru hari sabtu lepas.. hihihi. 

Betul2 aku terharu dengan nuffnang kali ni, kalau sebelum ni susah bebenor nak dapat BE. Masa bulan Oktober langsung tak ada CPUV taw! nangis maks~ 

Hari ni aku tengok amount untuk CPUV INTI dah bergerak jadi 1.30, sebelum ni 0.00,  lagi laju dari BE bulan ogos, yang bulan ogos tu baru jea 1.03, AHaks!!


Alhamdulillah. harap2 amount tu makin bertambah laah yea sebelum status On Going bertukar menjadi Credited!!! 

Oh ya!! terima kasih banyak2 jugak la yea untuk sapa-sapa yang sudi singgah belog the Beauty of Life dan sudi KLIK tabung honeymoon kami.. Time kasih banyak2!!  

TQ for reading! k bai~   




13 comments:

Amanina Mads said...

tahniah nina.. sama la kita dpt be tu.. hihi

Nurzakiah Hanum said...

rezeki

Normi Nieza said...

tahniah..alhamdulillah...

Khai♥Rin : anies said...

lebat3

S. Faezah said...

sama lah kita! sy dpt yg ni gak..heheh
alhamdulillah :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah..rezeki
cepat jer naik kan sis

Chipsmore said...

tahniah tahniah.. hehe.. sy xtw bnda2 nih.. haha

Dzureen Darwis said...

Tahniah ye ramai dapat, saya je tak dapat :p

Masya said...

tahniah...

Pha Is said...

tahniah..

wawa syaida said...

rezeki....nanti nak cash out! :)

Amanina Mads said...

ramai blogger dpt cpuv Inti ni jd nina singgah klik2 inti dgn churp2 :D

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. tahniah