KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, December 19, 2013

BE Nuffnang Disember: LIBRESSE

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Kembang 50 inci rasa lubang hidung bila bukak akaun nuffnang hari ni... Alhamdulillah.. hehehe. 

Baru dua hari lepas check akaun, status campaign masih lagi ON GOING,  tup2 hari ni dah credited uolsss!! first time aku rasa excited, sebab first time dapat rasa amount yang banyak dari nuffnang, walaupun kecik nilainya, tapi besar bagiku yang tak pernah2 dapat banyak sebegitu, ceewah!!!



Tq banyak2 nuffnang! Nuffnang sangat baik hati sebab bagi BE/CPUV yang pertama untuk bulan Disember nie. hehe.. Sayangggg nuffnang ketat2 *kipas2*. hakhak :)

Untuk info lanjut pasal libresse: KLIK SINI


Mudah2an, makin hari makin banyaklah nuffnang bagi BE kat belog cikai ni eh! hikhik. 

Apa yang penting, kesabaran tu perlu dalam dunia blogging!

Tq for reading! k bai! 



15 comments:

Cik Sal said...

camana nakjoint benda tu ? huhuu

ummuaidan said...

BETUL tuh wpunntak besar angka tp ttp byk jgk tuk blogger cam kite kan..

NinaAz said...

ummuaidan: betul tu sis. hehehe
Cik Sal: nanti try bukak akaun untuk nuffnang eh

Nory Zoulkefle said...

bulan ni nory tak dapat lg BE baru, BE sedia ada semua dah credit..alaaa nuffnang ni dah lupakan nory ke?hukhukhuk

Nurzakiah Hanum said...

betul2

Cik Yaya said...

Alhmdulillah...moga makin dmurhkan rezki tu ye..bg naik lagi angka tu..hehe ^_^

Khai♥Rin : anies said...

amboiii lebatttt

Tihara said...

alhamdulillah, banyak juga amount nya tu :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah nina.. akak punya cpuv semua dah credited.. tak dapat pun cpuv baru dari nuffannag..

ZazaMyMoon said...

kira bnyk jg lah amount tu kan Nina.. janji ada :))

Kuazue Mohd said...

ala..kiter tak pernah ada BE pung...sedih nyer....pasai pa ha??

hana hadi said...

banyaknya.. xpernah cecah rm8

Chic Na said...

bestnya dapat 8 hengget.. huhu..

Amanina Mads said...

tahniah nina.. banyak juga tu. nina baru dpt 2 cpuv.

Mila Ahmad said...

Saya pun dapat tapi dah meterd dah hihihih....