KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, December 31, 2013

Almond Crunchies Caramelo

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Dah lama dah aku terliur dengan benda alah ni sebenarnya. Masa bulan puasa hari tu lagi. Nampak orang jual kat FB, kita PM dia, tapi dia tak layan kita. kita sedih taw. *sobs. Tapi tak pe, nok wak guana, tak de rezeki kita time tu.. lupakan seketika.


Nak dijadikan cerita, adalah rezeki kita dihujung tahun.. dapatlah jugak aku rasa benda alah yang sekeping kurus sepapan nih. haihhh! akhirnya kan.  

Memula konon2 nak try sebotol dulu, sebab ingat mahal taw. yeala, tengoklah dia punya ingredients tu, dengan almondnya, sunflower seedsnya, melon seedsnya, pumpkin seedsnya, segala bagai seeds ada.. dengan harga RM23, kira murahlah kann,, so, aku try lah 2 botol. *try ok. try..... 

Sekali ngap jea, aku dah feeling in love gittew! sekali hadap jea wei, habis sebotol. haha. nasib baik aku try beli dua botol *Ahaks! kalau tak, confirm nyesal!

Serius benda alah ni sedap sangat!!! Setiap gigitan caramelo ni melambangkan kecintaan kita kepada kesihatan diri kita, juga keluarga kita! hahaha. motif sangat ayat aku ni kan. Promote giler baik punya. Kalau korang tak terpengaruh lagi tak tahu lahh nak cakap apa. hahaha.

Makan sekeping dua, macam tak puas hati. Makan sebotol, baru puas separuh hati. hikhik

Aku beli dengan officemate aku jea, dia duduk area Putrajaya, kalau korang nak suruh dia COD area tu aku rasa boleh jea, kalau korang luar kawasan, abang posmen kan ada! hehehe 

Selamat mencuba lah yea! cuba sekali, pasti nak dua tiga kali. XoXo!!~ 

For order, PM/WhatsApp : 
FB: Nasiha 
H/P: 0179351158 (WhatsApp/SMS only) 

*Tastiness that makes you forget its healthiness* 

TQ for reading! k bai~      




13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat tahun baru 2014
semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

Zura Lee said...

sedap kan benda alah nih.. mahal pun berbaloi sbb bahan dia pun mmg rege mahal..

Irfa said...

betul tu, ni kudapan kesihatan namanya.tp kalau sekali hadap 2 balang mcm mana tu?hahaha

Azian Elias said...

aduii.. tetiba drooling ni tau..

-atiQah- said...

tak penah mkn lgi benda ni. sero teliurrr la plk baca ayat promote nina.hehehe.

JunAina said...

Kalau akak oder kena 5 sekali baru anak2 gumbira mengadap...ekekeke...

ZazaMyMoon said...

bulan puasa haritu top betul almind crunchies ni.. sedapppp ;)

Nory Zoulkefle said...

terliur kite tgk taw...
ni rasa nak beli ni...
hehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. sedapnya.. :D

Chic Na said...

tengok pun dah terliur ni.. huhu.. boleh pos ke?

QasehnyaRania said...

macam sedap je ni. boleh la kalau nak try kan

ros_reeza said...

pernah rasa masa hari raya.. gi beraya rumah member.. eh, cod je ek?.. pos boleh tak?.. macam nak je ....

jaakechik said...

femes mende ni skang kan, ramai org duk jual di fb, tp jaa ni sekali pun belum penah lagi... one day kena try gak nih...