KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Thursday, December 12, 2013

Natural Skin Care : Kayla Beaute' by KFLN Beautyline (Leuniey Natasha)

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

UPDATE: KAYLENA BEAUTE 

Kalau ikutkan, dulu2 aku main hentam jea pakai apa kat muka, kalau ada sabun aku pakai sabun, habis sabun aku pakai pencuci muka mana yang ada. yang expired pun aku still guna lagi. Bahaha. 

Tapi sejak2 pembawaan budak ni, aku suka sangat jaga step 123. means cuci muka, pakai toner, pakai pelembap. Suka sangat! pagi, petang, malam. memang complete set. siap pakai eye cream lagik. Tapi semua benda tu aku campur brand. tak kesahlah brand apa, apa yang ada. eye gel aku pakai yang herbalife, pelembap aku pakai yang TDF, toner pulak kadang2 yang herbalife, kadang2 yang TDF, kadang2 yang safi...pffftttt. 

Aku sebenarnya stress dengan jeragat kat muka aku nih. Macam2 produk dah yang aku pakai. yang mahal, yang murah. satu sen dua sen, semua dah try. Tapi macam hampeh jea. sekarang ni makin menjadi2 pulak bintik hitam kat muka. mana datang pun aku tak tahu. Korang pakai apa eh? share ar sikit ngan aku. sedih aku taw. Uhuks! 

Aku suka tengok kulit muka RNadiaSabrina. Selalu stalk kat insta dia. kulit dia cantik sangat. Ada jugak usha produk apa dia pakai. fuh! nangis mak jemah nak follow dia. hoho. tapi kalau aku yang try pakai, belum tentu jadi ngan aku. sia2 pulak try produk mahal. haha. 

Korang tahu tak leuniey dah ada skincare sendiri sekarang?? jap, korang kenal tak leuniey? Alaaa, bini apek bola tu la. tak kan tak kenal kot. hikhik. Kalau dulu dia ada jual karme beaute, sekarang ni dia jual Kayla Beaute', produk dia sendiri. KAYLA, cantik kan nama tue? aku rasa tu nama bakal anak dia nanti kottt. kottt laa kan. Aku dah lama stalk insta dia, suka tengok orang cantik2 nih. haha. 

Masa mula2 dia nak launch produk dia tu, aku dah macam tertarik menarik taw, tapi time tu tak terbukak hati lagi... Tapi sejak aku tengok makin larisss jea kayla beaute' ni, menggedik pulak aku nak try. Tengok testimoni macam best jea, lepastu ramai pulak tu followers dia yang bagi feedback yang menarik, apalagi, makin tertariklah hati aku ni. 

Bodek punya bodek, dapatla greenlight dari boss besar untuk try product leuniey. wink2! 

Hari selasa aku order, tadi petang abang posmen bawak mai rumah. sampai2 tu terus aku bukak, then terus guna sabun cuci muka tu. haha. gelojoh bebenor. nak cantik punya pasal kannnn. 

Dah bertahun aku tak pakai 1 set macam ni, dari pencuci muka sampailah eye boosting semua satu brand. cuma toner jea dia baru nak tambah dalam list product. so, aku pakai jea toner yang mana ada sekarang. :)

My New Skin Care Product *Happy*

Promo Set: Honey Soap, Treatment Moisturizer Cream, Day Cream, Night Cream

Yang ni tak de dalam promo set, so kena tambah sendiri : Eye Zone Boosting

Aku baru jea cuba pakai hari ni taw, so korang jangan nak tanya eh menjadi kea tak, hilang jeragat kea tak, hahaha. nak kena jugak kalau tanya. memang magic sssangat kalau sehari pakai terus hilang jeragat. haha 

Hari ni aku dah kena gelak dengan laki sendiri, syok2 pakai treatment cream, abang datang intai kat muka aku.. eh, eh.. dah cantiklah, dah hilanglah bintik2 hitam kat muka. dah licin lah.. pfffftttttt. kemain aku kena. Takpe2. tengoklah seminggu dua lagi. :P 

Cukup sebulan atau produk ni menjadik dengan aku, aku buat review baik punyaa yea. siap testimoni before after lagi. kalau aku senyap jea dalam masa setahun, tak lah tu. uhuks! 

Harap2 menjadilah dengan aku. penat dah aku pakai macam2. penat.penat. 

*Kalau berminat nak try product ni @ nak usha2 sikit2, korang boleh ke insta leuniey eh - LeunieyNatasha*  


UPDATE: 
PREORDER/ORDER untuk produk ni boleh terus pm kita yea! 0193190117 :)  


Tq for reading. K bai!    



9 comments:

Qaseh Wee said...

saya try guna sakura white by garnier baru 2 weeks , alhamdulillah jeragat hilang n kulit muka pun dah putih berseri berbanding dulu yg krg bermaya ...

izan mama mia said...

mmg..sesetangah ibu hamil akan alami jerangat,jerawat dan bintik hitam di leher...

mujur akak alami sebaliknya..hihi...

gnlah produk sesuai mg cantik sll

sllnya aura baby di dalam buat ibu hamil tambah cantik

izan mama mia said...

mmg..sesetangah ibu hamil akan alami jerangat,jerawat dan bintik hitam di leher...

mujur akak alami sebaliknya..hihi...

gnlah produk sesuai mg cantik sll

sllnya aura baby di dalam buat ibu hamil tambah cantik

wawa syaida said...

salam nina....lama tak datang sini...wawa pun agak bz huhu...nak jemput kenduri :)

Normi Nieza said...

wah..menarik gak nie..:)

Fatin Hazwani said...

nanti jangan lupa share kulit muka terbaru hihi selepas menggunakan produk tu ;)

intanfirdaus247 said...

salam..nina, jgn lupa share ye lepas guna produk terbaru tu..hehe

Aqila AziZ said...

Salam nina macam mana lepas menggunakan this product? Saya pun teringin nak guna. Day cream dia macam pekat or water base macam night kayla.?

Masya said...

mahal x?? kalau berbaloi² nak cuba jgk.. sy pun x pernah pakai produck pakej semua lengkap satu set gini.. huhuhuhu