KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, February 24, 2013

Shawl for You BIG SALE!

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hai hai hai!! Happy Sunday!! winwink.... 

Kalau ada SALE kat shopping complex suka tak? suka tak? Entri hari ni aku nak share dengan rakan2 bloggers dan sesapa yang suka SALE2 nih, kali ni SHAWL FOR YOU ada buat BIG SALE!!!! wohaaaaa.... Cepat2 grab. banyak koleksi shawl yang super duper lawa awesome +++ 

Aku selalu cuci mata dekat belog shawl for you. pernah laa satu kali aku shopping shawl kak zatie ni. Aku pernah buat entri pasal shopping online kat SINI. dekat 2K readers yang singgah kat entri tu. hehe. blogger besau kuman macam aku ni, hepi lompat2 ah bila tengok traffic yang tinggi. hikhikhik. TQ korang sebab singgah. cayunk taw!! 

Aku dah grab dua item ni. hihi. cantik tak? cantik tak? memang comel kiut miut.. :)




Cepat2 submit form ok. kang SOLD OUT nyesal taw!! Cepat KLIK SHAWLFORYOU :)

Tq for reading! K bai! :)


14 comments:

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

nea lopah said...

waaa...cntik nye. ohsem!

NinaAz said...

memang cantik. hihi

nik ros said...

mmg cantik sgt.kaler yg menarik :)

Chic Na said...

cantiknya tp sayangnya tak reti nak pakai shawl. ;)

evangelistaNiL said...

fewittt . terjah sat nuh tengs auw .. bagi ketenangan hehe

NinaAz said...

Chic na : main belit jeaaa. Hihi.. cubalah pakai

onie said...

lawakan shawl dorang :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik..warna pun menarik..^^

are_lin@yu said...

cantik!

Cinta Misteri said...

comel jerrrr

nea lopah said...

kalau dapat ke cik bieha snow ice tu siaplah...tak berganjak dari meja. hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

yg 1st tu cuteee

Masya said...

kita pun minat shawl halfmoon sekarang ni.. senang pakai...