KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, June 6, 2012

My Online SHOPS

Assalamualaikum... Halo readers!!! have you had your SHAKE today??

Apa Sarapan anda pagi pagi RABU yang indah ni?? Aku macam biasa, dah 7 bulan mamam sarapan pagi yang sihat, lazat, berkhasiat.. weeeeee :)

Pagi-pagi ni aku nak tayang sikit ONLINE SHOP yang aku paling suka abad ni.. Online shop tumbuh bagai cendawan sekarang, so.. kalau korang yang jenis macam aku ni, Suka duduk mengadap laptop, elok laah kiranya belek2 online shop yang ada dalam internet ni.... hehehe, masa pun jimat, kalau nak shopping kat mall, kena bajet minyak kereta lagi, parking kereta lagi, makan lagi..itu ini.. kan? kan?

Jom usha jom!!


- Aku suka jengah blog Jezmine Blossom, pemilik Online Shop tu. Apa yang dia pakai dan gayakan semua superb!! Pernah sekali aku jejak kaki kat butik beliau di Shah Alam. orangnya kecik molek jea, peramah.. suara kiut2 gitu.. oh! comel!!.. hehee.. Semua menda yang ada dalam butik dia tu aku berkenan.. design yang menarik dan lawa2 beb!.. tapi satu jea la aku mampu beli, nak rembat semua botak kepala Tanakwaguku.. hahahaha..

Tadaaaa~ mak aih.. time ni tembam lagi ni.. hahahaha..

Tulip Overlap Novelty Maxi Skirt


- Online Shop ni selalu update design yang baru. boleh dikatakan dalam seminggu tu dua tiga empat kali dia update. Aku tukang tengok. :) Aku suka online shop ni sebab dia ada jual couple tee yang soooo sweet... hehehe..

-Tada... aku dah dapat dua pasang couple tee ni.. Tapi tak pakai lagi.. Sweet kan? bahahaa :D



-Koleksi Shawl dari online Shop Shawl for you sangat-sangat menarik. Aku suka design yang lain daripada yang lain =)

Aku dah dapat shawl ni.. nak pakai time raya nanti! haha. lambat lagi raya oiiiii

Shawl ZARRA -:)





- Haaaaa.... Aku peminat tegar blogshop nie.. even, setiap kali kak jue update design baru, mesti aku tertunggu.. Aku suka gaya muslimah, baju2 yang agak labuh menutup aurat.. ekeke..

- warna2 top, dress, skirt kak ju semua aku suka.. colour block gitu.. ceria jeaa warna2 dia..

Ni antara Koleksi-koleksi Modish yang aku ada.. (Abaikan gambar2 aku yang tak berapa nak CUN tu.. hampeh betul.. hahahahahahha)

Nuala Curve2 Blouse & Isabella Waterfall Chiffon Cardigan

Eliana Tops

Ann Fishtail Dress (Aku suka pakai dress ni, sangat2 cantik bila dipandankan dengan RnR skirt, Orange+electic blue) & Ora Baggy Top

Amina Salmon Pink & Grey - Aku paling suka Kurung Moden ni, cantik sangat!!!!!
One set terus aku beli, senang nak match - Kerry Skirt (Jersey) & Maria Dotsie Tops (White)

Amabelle Swing Dress - Comel jea kak ju pakai, bila aku pulak yang pakai?? hahaha

Nuala Triangle Blouse

Black Salmon

Laaaaassssttttt sekali.... :)


- Maxi Skirt dan Maxi dress Custom made dari rnr sangat2 la lawa,cantik.. +++... Tapi susah sangat nak order. Memang kena alert giler2 bila diaorang bukak untuk tempahan.. setiap kali diaorang bukak tempahan, mesti untuk 1000 skirt kott... pergghhhhh!!!!!

- Koleksi yang aku ada hanya Maxi Skirt electric blue & dark dan hanya ada satu maxi dress purple.. Kalau boleh, nak ada semuaaaa warna maxi dress dan maxi skirt yang rnr ada.. bahahahahha....
Papai!!!

5 comments:

Daeng on duty said...

Assalam, jemput tengok blog saya ya. ada long sleeve maxidress dan dress cotton with inner.

--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ ye

ChocolateStrawberry Hijabs said...

Hi dear,
Feel free to visit our blog shop.
Thanks. :)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

Anonymous said...

Your style is unique in comparison to other folks
I have read stuff from. I appreciate you for posting when you have the
opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

Also visit my blog post :: good diet plans for women

Anonymous said...

Normally I don't read post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.

Feel free to visit my web site - wireless hdmi transmitter

myblouzeboutique said...

Hello sis,

Suka dengan blouse?hehe..boleh singgah di http://www.myblouzeboutique.com