KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, June 4, 2012

Hantu Masker!

Assalamualaikum... Halo readers!! Have you had your SHAKE today???

First time aku order barang dengan herbalife secara OnLINE.. sebelum ni Walk-in jea kat HQ tu.. hee, best jugak order online nie.. Aku kalau bab2 transfer duit, meme febret. sebab tu aku suka shooping online. Macam tak terasa jea duit mengalir.. *owh! adakah aku bajet banyak duit??? hahahaha.. TIDAK ok! :) *

Aku order barang 30 Mei , dalam jam 8 malam.. Tak sangka Semalam (3 JUN), barang dah sampai.. wowowow... Apa lagi.. semalam terus aku tenyeh scrub, pastu pakai masker kat muka... hehehe.. BEST giler wow!! Pencuci Radiant C ni memang terbaik ah.. rasa gebu jap muka aku..

Pastu, aku pakai Scrub manik jejoba pulak.. tetiba rasa macam hidung aku jadi mancung.. *eh? ada kena mengena kea? *.. SERIUS best.. Lepas tu aku tenyeh pulak dengan Masker yang nak bagi hilang minyak ni..masker dia memang best.. dan aku memang HANTU masker.. segala mak nenek masker aku dah cuba.. masker topeng, masker mak limah, masker keras ngangkung sampai aku nak gelak pun tak boleh (kalau gelak, muka berkedut).. macam2 lagi laa... masa aku Tingakatan dua lagi aku dah tenyeh masker kat muka ni.. bayangkan dah berapa tahun?? dan.. Masker Herbalife lah.. masker yang aku cari2 selama ini.. memang best gilerrrrrrr!!! (bukan iklan semata-mata!).. korang mesti cuba wei!!!!!

Satu lagi masker yang aku tak sempat pakai semalam.. sebab aku rasa aku dah overdose tempek bagai kat muka aku.. so, kejap lagi nak sambung tenyeh kat muka ni.. hahahhaa..

Nah!, ni aku bagi teaser skit.. nanti, cerita detail pasal produk aku sambung next entry (entry tak tahu bila..)..

Radiant C facial Scrub cleanser, Exfoliating scrub, Multivitamin Clarifying Mask, Multivitamin Moisture Mask.

Papai!!




2 comments:

chintahatisaya said...

ok ker kak product ni?? masker herbalife. best ka??

NinaAz said...

yess..... besssttt sgt2... lagi2 lepas pakai scrub tu... :)