KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, February 27, 2013

Merah untuk 2013

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Satu sekolah warna merah hari niee.. tetiba rasa macam gelombang Red Warrior pulak. Hidup kelate! Hidup daudsu.! Eh?. Hihi 

Isnin lepas sesi berposing dengan budak2 kelas. Hari ni pulak sesi berposing dengan tenaga pengajar pulak. Tahun lepas kena pakai tema biru.. kot.. aku lupa. Tahun ni pulak tema merah/maroon dan sewaktu dengannya pulak. 

Aku pulak, hanya ada dua pasang baju kurung yang warna merah. Haha. Satu aku dah pakai minggu lepas, macam tak best pulak nak pakai lagi hari nih. Satu lagi baju, leceh nak pakai sebab kena dry cleaning. Hantar dobi. Lagi satu.. terover "jangok" pulak aku rasa. (You know what is jangok?? Heeeee) Macam nak pergi kenduri kawin pulak. Haha. Nak tak nak, aku sarung jugak lah baju ni.. 

Masa nak pakai baju ni kan .......... aku excited lompat3 wehhhh... nak tahu sebab apa???? Haha.. nerves pulak aku nak cerita. Segan pun hadooo... 

warghhhhhh... kain baju ni dah longgar wehhhh... siap boleh pusing2 lagii.. baju pulak dah tak payah nak tarik nafas dah bila nak pakai. Haha. Tetiba aku rasa lemak aku dah sedikit pergi meninggalkan aku. Time duduk pulak, burger yang tebal dah sedikit menipis. Wahaha. Syabas! Syabas! 

Hohoho. Hasil senaman + herbalife. Hari ni dah hari ke-10 ok!! :) **tayang baju merah sikit.. muehehe**

♥baju hadiah dari mama, mama beli time honeymoon oversea dengan arwah abah♥ tq mom. Kain Sutera kosong. Siap jahit, baru hantar jahit manik. Kawan mama yang jahit manik2. Sangat kreatif dan murah. Murah sangat. Kat KL ni tak dapat harga tu kot. Huh.

Motif pakai merah makngah hari ni... cuba cari mana aku.. *gambar ehsan kak zie*

♥♥tadi ada student cakap cikgu nampak kurus...♥♥tadi jugak dekat instagram my bff cakap aku nampak slim♥♥abang pulak baru jea whatsaap cakap aku nampak slim♥♥.. ohhhhh.. ohhhhh... nyenyak tido malam ni. Haha 

Tq for reading. K bai!!! 



12 comments:

nea lopah said...

tahniah2... bagus herbalife ni.

Siti said...

cantik.

nik ros said...

wah..bagusnya. dah sampai target dah yea.

hidup kelate.hidup piya..eh.eh..eh
..hehe

Cik Embun said...

malam ni tido sambil senyum2 laa ye.. =)

Chic Na said...

merahnya mak ngah.. kemain.. mesti tak lena tido malam ni. terawang2an je. hihi..

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... have a sweet dream ...

Remy hazza said...

merahnya makngah...... tapi cantik baju tu......

NinaAz said...

hehe. tq Remy. memang makngah merah bebenor semalam. haha

Kuazue Mohd said...

huawaaa...ni la wat cik azue jelos nie....nak kuruih juger la tanpa herbalife..(ongkos nipis so chenta kata sila besenam..beskal dah antar masuk duk tepi bilik d master bedroom...)

MaMa Rey said...

tahniah Nina..sy pun mau amalkan jgla cara Nina ni..mudah2han sang lemak yg tidur dlm badan ni cair luluh hehe

Jue said...

cantik u yunk..:-)

nea lopah said...

sulam sendiri ke baju tu..ambik tempahan ke? hehehehe