KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, February 27, 2013

Wordless Wednesday: ♥sape suka makan lokching @ sate ikan?♥

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 





19 comments:

Chic Na said...

sedap nih. da lama tak makan.

wawa syaida said...

suka sangat2...kat kawasan rumah still ada lagi org jual tu... mmg yummy!

ieda immi said...

sedap
selalu akak dpt di muar , masa balik kg
skrg di pekan x pernah jumpe ;)

kiera'sakura said...

sate ikan x tingin nak makan tapi tingin nak makan sotong bakar yang ada jual kat tepi2 pantai tue. huuu susah betul nak dapat dia

Tengku Fauziana said...

masa sebelum kawen selalu gak mkn..skrg kureng dh..org yg jual nyer pn dh xde..hihih

nik ros said...

lama dah tak make.masa sekolah dulu ada la org jual naik moto..hehe

NinaAz said...

Sis Chic na, wawa, ieda, nik ros: sedap kan? Lagi2 dgn sos2 pedas manis tue.. gulp!

Mrs Velentine said...

x pernah makan sate ikan..

are_lin@yu said...

sedap tgk..nk jgk!

Jue said...

suka sgt..peberet nie..heeeeeeeee

Masya said...

sate ikan???? x pernah makan tau huhuhu... manalah nak cr kat selangor ni...

cha said...

hai singgah sini and follow. baru 3 bulan ye kawen? cantik gambar jadi pengantin tu lain sgt muka :D

Cik Embun said...

Nina.. sate ikan sangat best.. masa kecik2, selalu tahan org yang jual sate ni kalau dia lalu depan rumah.. siap provide mangkuk bagi sebab nak beli byk2.. hik3~

blog usang said...

wahh..lama tak makan lok chingg ni..kalau kelik kelate mesti boleh makan..

nea lopah said...

sedap2..kat kelate dulu 10sen jer secucuk.

Remy hazza said...

remy pernah makn kat dabong hari tu sedap sangat.......aptah kalu baru turun dri gunung stong tu...memang kebulur...he3

MaMa Rey said...

sate ikan..belum pernah try la..blm pernah jumpa sate ni di sabah..ada ka ya..??

Elfirah LOng said...

Satay ikan... popular kat terengganu ... elfirah pernah makan ,tapi sedap lagi satay daging hehehehehe...

Nurul Faiz said...

wah... dah lama sangat tak makan sate ikan ni... sedap jugak kan. hehe. salam perkenalan :)