KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, June 21, 2015

FOOD DELIVERY: ORDER JER BRO!!!! | RESTORAN MELUR THAI

Assalamualaikum... 

Hari ni saje nak try FOOD DELIVERY by RESTORAN MELUR THAI Alam Damai. kihkihkih. So, of course le dapur rumah iols tak berasaapp. haha. eh? macam laaa selalu berasap kan!!!. kahkahkah 

Hari tu kitaorang pernah try makan NASI KERABU kat restoran nih. Pergh! serius aku suka. Sebab? sebab ada kuah tumis ala2 kelate gitu!! jarang nak jumpa nasi macam tu kat KL nih!. hehe. 

So, bila suami aku whatsaap gambar banner yang dia snap tepi jalan ni, terus rasa nak makan SIAKAP STEAM LIMAU. fuhh. fuhhh. melelehhh ayaq liurrr.



Tak sangka pulak ada food delivery macam ni haa. order je bro! terus sampai muka pintu rumah. hehehe. Menu hari ni simple je. sesimple taip2 whatsaap pastu send dekat bro tu untuk order. haha. simple kan?



Menu kami hari ni *nasi masak sendiri. hahaha*

IKAN SIAKAP STIM LIMAU 
SAYUR CAMPUR SUP 
SAYUR HALIA 
total semua: RM48.50 

Korang.. kalau malas macam aku ni haa. boleh leee try food delivery dengan restoran melur thai ni. InshaAllah puas hati. hehe. 

Okeh. dah siap submit order. so. boleh le RILEKS2 GOYANG KAKI DEPAN TV. TUNGGU KUL 6.30 MAKANAN UNTUK BERBUKA SAMPAI DEPAN RUMAH! .HAHAHAH. gittew!!! 

FACEBOOK RESTORAN: RESTORAN MELUR THAI 

TQ FOR READING!! K BAI~ 



5 comments:

Normi Nieza said...

wah..terbaiklah nina..:)

eyza said...

wah.. bestnya ada delivery camtu....

cik hani said...

wahh...betul2 hebat dari pasar Ramadan ni.. tunggu santai kat rumah, dah dapat makanan.. bagusss ni

cik mah said...

Wah...senang gitu ek...bestlah...cik mah pun beli je skrng ni..

InaYusoff said...

smlm baru nampak banner ni dekat traffic lite simpang tiga yang bazaar ramadhan len seng tuu...