KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, September 22, 2014

Burger Sedap Meletop : Lokasi (Lorong Pak Su) GUNUNG, BACHOK KELANTAN

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today???

Minggu lepas, adik aku dah mula berjinak2 dalam perniagaan berger membeger. hahaa. Sebelum ni asyik full masa jea di kafe, lepas dah dapat pekerja baru (tukang masak), baru adik aku ada masa untuk mengusahakan satu lagi urusniaga pada masa yang sama. Adei~ gigih betul adik aku kerja kumpul duit. Umur baru 24 tahun kotttt!!! I'm proud of you. :)

This is MINE!! hheehe. BURGER DOUBLE KAWIN SPECIAL CHEESE SOSEJ. pergh.. ko mampu? haha


Balik kampung minggu lepas, hari2 aku makan berger. nasib 6 hari jea duk kat kampung, kalau 5 bulan, fuhhhh. tak dapat aku nak bayangkan. muka pun dah macam berger. Sekali makan bukan burger biasa, tapi WAJIB BURGER DOUBLE KAWIN. PERGH!.. Balik2 KL, sentap! baju kurung pahang aku dah tak muat. Bak kata abang, pakai baju macam barut nangka. hahahahahaha. ok. insaf 2minit. 2 minit jer. lepastu, ADA AKU KESAH? haha

My Son with his Moknik, tokey burger. Daffa tolong moknik libas burger

Ice Blended pun hadoooo..


Korang yang duduk di daerah Bachok tu, mesti cuba burger sedap meletop nih. confirm tak menyesal sesat cari gerai burger, sebab sedapppp uollsss. hhehe 

Gerai burger sedap meletop ni berada di Lorong Pak Su, Gunong. Kalau sesat boleh contact nombor ni : 0129637878

Tq for reading!!! K bai~!



4 comments:

Sally Samsaiman said...

Dekat dah tu dgn umah nenek...kat pantai melawi..hehehe...nnt kalau blk kg, sally cuba...

Amanda Suria said...

X bleh tahan SA tgok burger tu ha....terliur dh ni..

Cik Jelita said...

erk...pagi2 belum breakfast tgk burger.terliur la pulak...tapi macam jauh pulak nak cari sampai ke bachok.hihi...nanti kite dating2 ngn husband boleh la pergi cari sebijik dua

Nurzakiah Hanum said...

nampak sedap nie