KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, April 28, 2018

ASLI KEK LAPIS SARAWAK

Assalamualaikum... 

Dah lama aku tercari-cari kek lapis yang lembut, sedap dan murah. Dah boring makan yang keraih kerutung lepastu warna je menarik tapi rasa kureng. tup tup. terjumpa kek lapis asli sarawak ni. Kilang proses ada kat semenanjung. Tapi ownernya Sarawak mari :) 

Adik la ni bagi idea suruh jual. Is BARANG BAIK. Haruslah promote kan. SHARING IS CARING. gittew. 

Aku jual pun tak de lah mahal sangat. SERENDAH RM15 jur. Padanlah dengan KUALITI dia. PAKAI BUTTER uols kek ni. bukan biasa-biasa taw. hehe Ada lebih kurang 30 lebih jenis kek lapis yang ada. Tapi ada certain2 kek lapis yang ada minimum order. Kat bawah ni aku sertakan gambar dengan harga sekali. 

Kalau nak ngoder tu, pepandailah cari aku yea. 


Talian Hayat: 0193190117



ASLI KEK LAPIS SARAWAK













SENARAI HARGA





FEEDBACK PELANGGAN










INSTAGRAM: DENINAAZ_KEKLAPIS






No comments: