KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Saturday, September 4, 2010

Inginkan rasa y nyata..Inilah Duniaku., NinaAz Cookies

Alhamdulillah...

Akhirnya setelah sekian lama..tercapai jugak hasratku utk menjual biskut dan juga kek di musim perayaan pada tahun ini 2010..

walaupun baru mula melangkah dan bertapak di alam perniagaan..
sambutan amat menggalakkan sehingga aku sendiri geli hati dgn pelanggan2 aku..

Alhamdulillah.rezeki bulan Ramadhan..rezeki anak2 buah aku masa bulan syawal nanti..hehehe..(gelak jahat)

Terima Kasih kepada ayahandaku..kerana byk memberi semangat..hehee..abahla yang selalu pergi beli barang..walaupun lebih 5 kali p Bandar..terima kasih juga pada family..mr. great ..dan juga kawan2 y byk support..hhehe..

Alhamdulliah..walaupun aku bekerja dr jam 8-4ptg..aku masih lagi mampu memenuhi permintaan dalam lebih kurang 144 box = 5 kotak... fuh..ini pun tidak mencukupi..customer yang dari kalangan guru-guru sekolah melebihi permintaan sebab aku xbajet pun nak ambik tempahan kat sana.. juz jual jer...hehehe..

Ada jugak peniaga dari bazar ramadhan dan juga pekan2 yang mengambil cookies ni utk dijual di kedai2 mereka..tapi.harganya paham2 la..:)
berniaga ni seronok...saat yang paling bahagia sekali bila biskut2 habis dijual..


jualan utk harga 1 box adalah RM15 dan RM20,, mengikut jenis2 cookies..
satu box mengandungi dalam linkungan 45- 60pieces cookies..

Antara cookies yang di jual adalah (12 jenis semuanya):

1) Dahlia Cookies RM15

2) Almond London RM20

3) Choclate Chips RM20

4) Nestum Cookies RM15

5) Almond Cornflakes RM15

6) Nibs Almond RM20

7) Crystal Ball RM15

8) Pineapple Tart RM20

9) Honey Great Cornflakes RM15

10) Toasted Coconut Bar RM20

11) Mazola Peanuts Cookies RM20

12) Makmur Cookies RM20



:) inilah sahaja 12 cookies y available pada tahun 2010 ini..I-ALLAH pada tahun hadapan..

cookies yang baru dan ada kelainan akan muncul..hehe..

Teruskan SETIA bersama NinaAz Cookies..

TERIMA KASIH

~Inginkan rasa yang nyata,..Inilah duniaku..NinaAz Cookies~

No comments: