KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Monday, February 6, 2012

Success Training Seminar Seri Pacific Hotel, KL [05 Feb 2012]

Assalamualaikum... Halo readers!!

Salam Maulidur Rasul. Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W

Selamat bercuti kepada yang masih lagi bercuti sampai esok. yeay!

STS seri pacific datang lagi semalam! Semalam ada invite seorang guest, dah beli tiket dah pun, tapi kita hanya merancang. Dia tak dapat datang semalam. No matter. Ingat kata-kata Upline, dia pun pernah invite sampai 5 orang guest, tapi sorang pun tak datang. :) . Pasni, kena invite ramai lagi guest. OK!. teringat jugak kata2 Pn. Kamilah, Press team, Hj. Allen datang STS sorang2 jea selama setahun. but now! Beliau adalah mill team!.. apa yang penting? DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN :)

Dugaan semalam. Jam dah pukul 9.30 pagi, tapi kami masih lagi kat rumah!. wolaa~ sedangkan event start jam 10 pagi. Dalam kekalutan, akhirnya sampai jugak kat Ser Pacific Hotel. Alhamdulillah. Tuhan permudahkan perjalanan kami. Time tu, aku bawak dua orang adik aku, dua2 aku ajak pergi STS, siap nak bagi dua tiket free lagi. tapi diorang cakap TAK NAK!. heee.. tak pe. it's ok :)

Masa aku masuk ballroom, penuh giler dengan orang2 yang positif. sit pun tinggal yang nunnnn jauh di belakang. so, terpaksalah kami duduk corot sikit. time ni, testimoni produk tengah berkongsi pengalaman mereka dengan herbalife! wow~ amazing!

Teruja giler dengan pak cik ni. Siap bawak seluar beliau time dulu2 lagi (sebelum herbalife). Size seluar ni 60 inchi kalau tak silap. dan beliau lost 37 kg in 135 days! cayalah pakcik!!!

Tajuk Inner & Outer Product. Amazing story dari seorang yang luar biasa. Lost 62 kg in 11 months. Nak tahu macam mana dia buat. kena dengar sendiri, baru korang boleh dapat rasa apa yang dia rasa - adeh~ betul kea apa yang aku cakap ni ;)


wow~ President team Malaysia. Puan Kamilah. Sharing yang luar biasa. Sikit-sikit aku dah mula faham dalam bidang ini, yang sikit pun tak pernah aku bayangkan. :) - ok boss!! Jika Pn. Kamilah boleh buat. yes! why not us?


Get team members

Mill team members

perkongsian luar biasa! dari guest speaker yang luar biasa!

Kenapa ramai orang asyik duk cakap, asyik duk fikir... "Bagaimana nak jimatkan perbelanjaan???" Sanggup duduk berhimpit2 dalam satu bilik kerana nak berjimat dari segi tempat tinggal, sanggup bawa anak bini naik motor kena hujan, panas semata2 nak jimat minyak dan tol!... tapi? berapa ramaikah yang fikir... "bagaimana nak tambah pendapatan??".. Kalaulah semua orang berfikiran macam ni.. saya yakin, orang Melayu akan maju kehadapan!!

Kami mahu berubah!

Kak Nadia sebelum Herbalife (dalam slide), kak nadia sekarang! ( atas stage :) )

Group meeting after event :)

INSPIRASI KAMI :)



NAK KENAL HERBALIFE DENGAN LEBIH JAUH LAGI? MAHU UBAH KEHIDUPAN ANDA! JOM IKUT KAMI KE SPECTACULAR!!!!!!! - kalau berminat boleh pm saya ~0199594525

Papai!




3 comments:

Azeanthy Paiman said...

hidup Herbalife!!=)

gud luck sis ninaaz..

hamzah ian said...

wow.. amalina peter dan anak beliau asiyah...



legend~

hotels in kl said...

aku suka herbalife!!!