KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Wednesday, February 1, 2012

Success Training Seminar Pullman Hotel,PUTRAJAYA [29 Jan 2012]

Assalamualaikum... Halo readers!!!!!

phiuuuuhhh... (tiup habuk), dah bersawang giler kottttt aku punya belog ni.. dianaktirikan, dah lama giler tak jenguk,.. hahaha ... HAI! HAI! HAI! kengkawan semua....

Sempena hari cuti wilayah hari ni, aku nak hupdate siket pasal Success Training Seminar (STS) yang aku hadir AHAD yang lalu... besssssttt wooo,,, rugi sape tak ikut aku join... (^_^)

Supervisor Workshop jam 9 pagi. STS start jam 11pg. kesian guest aku tunggu 2 jam. Semangat betul dia.. dua jam pun tungguuu.. heeee :) CEPAT2 QUALIFY SUPERVISOR ok! nanti boleh masuk sama,..

Guest Speaker yang sgt luar biasa.. Banyak perkongsian yang dikongsi oleh beliau.. :)

Bersama fatanah. NEXT SUPERVISOR!.. go!go! hehe
Speaker yang luar biasa.. dulu seorang jurutera, sekarang FULLTIME HERBALIFE! wow~ misi nutrisi herbalife sangat2 luar biasa :)

NO PROBLEM ATTITUDE... Alhamdulillah.. aku masih lagi bertahan dalam Herbalife. Masih lagi bersama-sama dengan distributor2 yang ada di dunia ni untuk mengembangkan misi yang sama... misi nutrisi herbalife..

Dalam setiap apa yang kita buat... kita harus FOKUS! jangan suka menunda, dan.. setiap orang yang berjaya... mesti ada USAHA, dan mesti BEKERJA KERAS untuk mendapatkan sesuatu yang luar biasa.. Tidak ada apa yang datang bergolek tanpa USAHA.. am i right??


Alhamdulillah.. bersyukur sangat2 dapat jumpa herbalife.. dapat consume produk yang sangat2 hebat.. tq my sponsor!!

SEE!! jumpa testimoni depan mata! kehidupan mereka benar-benar berubah, kerana mereka benar2 mahu berubah dan serius nak berubah! :)

Alhamdulillah... rezeki ada dimana2.. yang penting kita mesti berusaha.. BUKAN GOYANG KAKI SAJA :)

Doakan kami semua berjaya... :) Next STS 5 Februari 2012, berminat untuk mengenali HERBALIFE ? ask me how! - 0199594525

~ALL THE BEST~

shawl : TESCO KOTA BHARU
eliana tops: MODISH MODE HOUSE
skirt: PENGKALAN KUBOR

Papai!!




2 comments:

Lady Shana Sweet said...

kite pon pergi aritu.. hihihi (^_^)

AmiezaLurve said...

Akak,miza nk gmbr cash reward tu..cmne nk copy ea?ehehehe...