KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Tuesday, July 29, 2014

Salam Lebaran dari kami ♡

Assalamualaikum..  Halo readers! Have you had your SHAKE today??? 

Hari ni aku rasa macam nak buat entri pulak. Tadi lepas makan rambutan setangkai dua, dodoikan anak sedas. Tetiba teringat dekat blog yang dah lama aku anak tirikan ini. Wah.wah.wah.

Gambar raya semalam. Otw ke kubur abahku..

Tahun ni aku rasa macam sekejap sangat ramadhan berlalu. Kelip2 mata sedar2 dah raya. Uolls pun ada perasaan macam aku tak??? Hehe. 

Dikesempatan ini. Aku nak ucapkan selamat hari raya buat semua rakan2 yang mengenali diri ini. Ampun maaf dipinta andainya setiap tutur kata bicara dalam sedar mahupun tidak yang menyakiti hati sahabat semua. Jua halalkan makan minumku selama ini. 

Khas buat rakan2 di alam maya. Ampun maaf jua dipinta andai setiap apa yang aku taip dalam blog ni dan juga komen2 yang aku drop dalam setiap entri yang membuatkan uolls terasa mintak maaf tawwwww. Hehhe. Kenkadang aku ni laser jugak orangnya. Hhuhu. 

Ok korang. Nak layan tetamu sat. See ya!!!

Salam aidilfitri. Selamat hari raya dari kami bertiga :)

Tq for reading. K bai!!!  

   




5 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

selamat hari raya nina..comelnya baby temban tuh..lama tak dengar berita..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ibu daffa. hehe selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. lama tak nampak blog ni update entri baru. hehehhe comel sangat korang sedondon. muka daffa tu, geram kita tengok ~~~

Nursaila Norman said...

selamat hari raya Nina..beraya dengan baby, bestnya :)

Annyss Aleeya said...

Selamat hari raya kak Nina. baru sempat nk bw. hehe.

cik mah said...

Comelnyer daffa berjubah..seronok beraya ngan anak kan...