KOUPUSANKU SOGIGISOM

KOUPUSANKU SOGIGISOM

Sunday, October 11, 2015

KETIAK HITAM dah SEMAKIN CERAH!!!

Assalamualaikum... 

WOW!! testimoni panas2 dari oven. heheehe. KETIAK yang berdaki hitam legam dah semakin cerah!!!!



customer ni baru pakai SEBOTOL NANO (10g). kalau konsisten pakai lagi botol kedua.. camano le rupanya yeaaa. hihi. 

hai korang. tak kan tengok je.. tak nak ke ketiak yang cerah sekata dengan warna kulit?? Kalau ada masalah hitam2 di leher. buku lali. siku. punn boleh guna nano ni taw! hasilnya InshaAllah puas hati!! :) 

019.3190117 

TQ for reading! kbai~ 





1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)